Gotvach.bg»Избрани Колекции»Гювеч по Ловджийски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Нарежете заека. Запържете бекона, без да добавяте мазнина, добавете месото и лука. Задушавайте до омекване на лука. Сипете виното и 280 мл вода....

Пилето си го нарязваме на порционни парчета. В тиган запържваме бекон и го отделяме настрани.
Месото го запържваме в същата мазнина, като ако е...

3

Поръсете с нарязан на ситно магданоз и сервирайте пъдпъдъците по ловджийски с гарнитура по избор....

Рибата се почиства от костите и кожата и полученото филе се измива в студена вода, отцежда се и се нарязва на едри кубчета. Поръсва се със сол и черен...
Рейтинг
3.4
Общо гласували: 10
51
45
31
23
10
Дай твоята оценка: