Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Риба по ловджийскиРибата се почиства от костите и кожата и полученото филе се измива в студена вода, отцежда се и се нарязва на едри кубчета. Поръсва се със сол и черен...
Пуйка по ловджийскиБутчетата се наръсват с черен пипер и сол, пържат се в олио. Добавя се наситнен лук, запържва се, слага се бульон. Вари се 40 минути.
Добавят...
1
Заек по ловджийскиЗаекът се одира от кожата, почиства се от вътрешностите, измива се със студена вода и се накисва за 3 до 5 часа в студена вода. След това се залива...
3
Дробчета по ловджийски
В дълбок съд се нагорещява олиото, след това се прибавят дробчетата, лукът.
Готвят се известно време, докато се задушат и след това се прибавя...
Заешко по ловджийскиПриготвя се марината от 1л. вода и 1 л. оцет. , прибавя се 1 глава лук, нарязан на четири равни части, 1 морков, малко целина, един корен пащърнак...
1
Агнешко по ловджийски
Смесете розмарина, чесъна, солта и черния пипер. Направете разрези в агнешкото и го натрийте хубаво с микса подправки.
Загрейте зехтина и запържете...
Телешка чорба по ловджийскиДовършваме телешка чорба по ловджийски с една супена лъжица масло и нарязаните на ситно пресни подправки....
1
Рейтинг
3.4
Общо гласували: 10
51
45
31
23
10
Дай твоята оценка: