Gotvach.bg»Избрани Колекции»Заек по Ловджийски в Гювеч
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Заек в гювеч по ШуменскиВ глинен съд (гювеч) поставяме ред месо, отгоре добавяме дребно нарязания лук чесъна, нарязаните на дребно моркови, гъби, стафиди, сушени сливи, маслини...
2
Заек по ловджийски по френска рецепта
Нарежете заека. Запържете бекона, без да добавяте мазнина, добавете месото и лука. Задушавайте до омекване на лука. Сипете виното и 280 мл вода....
Заешко по ловджийскиПриготвя се марината от 1л. вода и 1 л. оцет. , прибавя се 1 глава лук, нарязан на четири равни части, 1 морков, малко целина, един корен пащърнак...
1
Задушено заешко по ловджийски
Готовото задушено заешко по ловджийски поднесете горещо, поръсено със свеж магданоз.
Добър апетит!...
Заек в гювеч с червено вино
Лукът от заешкото се обелва и се нарязват на малко дебели парчета.
Гювечът се омазва със олио....
Лесен гювеч с цял заек и бира
Половината от картофите и морковите се слагат в гювеча. Нарежда се от заешкото месо. Поръсва се с малко сол и червен пипер....
Заек в гювече
Всичко се реди в гювечето: ред заек, покриваме равномерно с лук и чесън, 3-4 парчета от гъбите и бекон и повтаряме, докато продуктите свършат, като...
Пиян заек в гювеч
Печеният заек се сервира с отлежало червено вино:) Да ви е сладко!
Пияният заек в гювеч е готов....
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 9
53
43
31
22
10
Дай твоята оценка: