Gotvach.bg»Избрани Колекции»Заек по Ловджийски в Гювеч
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Заек по Ловджийски в Гювеч

Заек по Ловджийски в Гювеч

Разгледай всички 23 избрани предложения относно заек по ловджийски в гювеч в Gotvach.bg.
Заек по ловджийскиЗаек по ловджийскиЗаекът се одира от кожата, почиства се от вътрешностите, измива се със студена вода и се накисва за 3 до 5 часа в студена вода....
Заек в гювеч по ШуменскиЗаек в гювеч по Шуменски
2
В глинен съд (гювеч) поставяме ред месо, отгоре добавяме дребно нарязания лук чесъна, нарязаните на дребно моркови, гъби, стафиди, сушени сливи, маслини...
Заек по ловджийски по френска рецептаЗаек по ловджийски по френска рецепта
Нарежете заека. Запържете бекона, без да добавяте мазнина, добавете месото и лука. Задушавайте до омекване на лука....
Заешко по ловджийскиЗаешко по ловджийски
1
След като се изкисне в марината, заекът се измива, нарязва на късове, които се запържва до причервяване в сгорещена мазнина....
Задушено заешко по ловджийскиЗадушено заешко по ловджийски
Готовото задушено заешко по ловджийски поднесете горещо, поръсено със свеж магданоз. Добър апетит!...
Заек със зеленчуци в гювеч по селскиЗаек със зеленчуци в гювеч по селски
1
Печем заека на 180 градуса до готовност. Заекът със зеленчуци в гювеч по селски е готов....
Заек в гювеч с червено виноЗаек в гювеч с червено вино
Лукът от заешкото се обелва и се нарязват на малко дебели парчета. Гювечът се омазва със олио....
Заек в гювечЗаек в гювеч
Поднесете заека в гювеч със скълцан магданоз....
Лесен гювеч с цял заек и бираЛесен гювеч с цял заек и бира
Половината от картофите и морковите се слагат в гювеча. Нарежда се от заешкото месо. Поръсва се с малко сол и червен пипер....
Заек в гювечеЗаек в гювече
Всичко се реди в гювечето: ред заек, покриваме равномерно с лук и чесън, 3-4 парчета от гъбите и бекон и повтаряме, докато продуктите свършат, като...
Печен заек в гювечПечен заек в гювеч
Всяко парче заешко поръсете със сол, черен пипер и оваляйте в кашицата....
Пълнен заек в гювечПълнен заек в гювеч
1
Сварете вътрешностите на заека, по желание с подправки като бахар, карамфил, и ги нарежете след това ситно....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 9
53
43
31
22
10
Дай твоята оценка: