Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Накрая добавяме листата дафинов лист и печем домашен заек в гювеч във фурна на 180 градуса за около два часа....

Нарежете моркова на едри колелца и го изсипете при заека. Залейте с вода и печете заешкия гювеч на 250 градуса за около 2 часа и 30 минути....

Пълнен заек в гювеч с картофи и моркови стана голяма вкусотия....

Оставете да се дозадуши под похлупак. Поднесете заека по провансалски с изпържения бял хляб, нарязан на хапки....

Накисвате заека за 5-6 часа в равни количества оцет и вода, изплаквате и го нарязвате на порции, които запържвате от всички страни в сгорещената мазнина...

1

2

Нарязва се заешкото месо на по-едри парчета. Тиквичките и патладжанът се обелват и нарязват на едри кубчета....

1

След това нареждаме порциите в гювеч и ги заливаме с олиото и маслото. Отгоре слагаме нарязаната шунка и праз лука и доливаме водата....
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 9
53
43
31
22
10
Дай твоята оценка: