Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Заек по Ловджийски в Гювеч

Заек по Ловджийски в Гювеч

Разгледай всички 23 избрани предложения относно заек по ловджийски в гювеч в Gotvach.bg.
Пиян заек в гювечПиян заек в гювечПеченият заек се сервира с отлежало червено вино:) Да ви е сладко! Пияният заек в гювеч е готов....
Домашен заек в гювечДомашен заек в гювеч
Накрая добавяме листата дафинов лист и печем домашен заек в гювеч във фурна на 180 градуса за около два часа....
Лесен заек в гювечЛесен заек в гювеч
Нарежете моркова на едри колелца и го изсипете при заека. Залейте с вода и печете заешкия гювеч на 250 градуса за около 2 часа и 30 минути....
Задушен заек в гювечЗадушен заек в гювеч
Добър апетит с този вкусен задушен заек в гювеч!...
Пълнен заек в гювеч с картофи и морковиПълнен заек в гювеч с картофи и моркови
Пълнен заек в гювеч с картофи и моркови стана голяма вкусотия....
Заек по провансалскиЗаек по провансалски
Оставете да се дозадуши под похлупак. Поднесете заека по провансалски с изпържения бял хляб, нарязан на хапки....
Заек по селскиЗаек по селски
Накисвате заека за 5-6 часа в равни количества оцет и вода, изплаквате и го нарязвате на порции, които запържвате от всички страни в сгорещената мазнина...
Заек по шопскиЗаек по шопски
1
Заешкото месо предварително се изкисва във вода, след което се сварява и обезкостява....
Заек по ПрованскиЗаек по Провански
2
Заекът се нарязва на порции. Парчетата месо се намазват с 4 лъжици от горчицата и се овалват в брашно. Излишното се изтръсква....
Заек по тракийскиЗаек по тракийски
Нарязва се заешкото месо на по-едри парчета. Тиквичките и патладжанът се обелват и нарязват на едри кубчета....
Заек по хайдушкиЗаек по хайдушки
1
Разбъркваме и оставяме 10 минути на тих огън соса към задушения заек. Поднасяме задушения заек по хайдушки със соса....
Заек по креолскиЗаек по креолски
След това нареждаме порциите в гювеч и ги заливаме с олиото и маслото. Отгоре слагаме нарязаната шунка и праз лука и доливаме водата....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 9
53
43
31
22
10
Дай твоята оценка: