Gotvach.bg»Избрани Колекции»Кавърма по Бански
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кавърма по Бански

Кавърма по Бански

Разгледай всички 21 кулинарни идеи за кавърма по бански в Gotvach.bg.
Каварма в омлетКаварма в омлетПриготвената каварма се разпределя в готовите омлети. Поднася се с подходяща гарнитура....
Свинска каварма с празСвинска каварма с праз
тавичка да се запече на предварително загрята на 220 градуса фурна. 5 минути преди да го извадите поръсете със настъргания кашкавал и го оставете кавърмата...
Бабек по банскиБабек по бански
След май месец дръжте бабека по бански в дървена пепел....
Старец по банскиСтарец по бански
Щом настъпи май месец, преместете стареца по бански в сандъче и го зарийте с дървена пепел....
Сирене по банскиСирене по бански
Поставете сиренето цяло (може и натрошено) и наситнените люти чушки в глинен съд. Покрийте го с нарязаните на тънки филии домати и маслото. Задушете...
Попарник по банскиПопарник по бански
Оставете го да втаса за около час, след което го разделете на 10-тина еднакви по големина топки....
Сарми по банскиСарми по бански
3
С част от сместа се пълни почистената кокошка, а с останалта смес се свиват сарми в по-големи зелеви листа....
Капама по банскиКапама по бански
6
Залейте ястието с 1 чаша вряла вода и го покрийте с хартия, изрязана по отвора на тенджерата. Замажете капака на тенджерата с тесто....
Кървавица по банскиКървавица по бански
Кървавиците по бански се поднасят варени, пържени или сурови, след като са добре изсъхнали....
Чомлек по банскиЧомлек по бански
Нарежете телешкия джолан и го накиснете за 2 часа във вода. Измийте зеленчуците и ги поставете (без картофите) заедно с джолана и подправките в пръстен...
Домашна каварма с черен дробДомашна каварма с черен дроб
Измиваме и нарязваме на парчета черния дроб. Овалваме ги в брашното и пържим в сгорещената мазнина до готовност. Заливаме ги със зелев сок разреден...
Традиционно сирене по банскиТрадиционно сирене по бански
Сиренето по бански се поръсва се с черен пипер и се поднася....

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: