Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Катино мезе по банскиНарязваме месото на жулиени и го овкусяваме с черен пипер и сол.
Запечатваме жулиените на тиган с олио и когато хванат златист загар от всички...
Агнешко печено по бански
Месото се реже на едро и се пържи в олиото. Добавят се морковите, нарязани на кубчета. Добавя се запърженото предварително брашно и доматеното пюре...
Сиренена каша по Бански
Натрошете овчето сирене и го сложете в пръстен съд. Нарежете доматите и чушките на кръгчета и ги наредете върху сиренето. Върху тях подредете парченца...
Кавърма по КюстендилскиСервирайте кавърмата, като на всяка порция трябва да има по едно яйце.
Кавърмата по Кюстендилски е готова....
1
Кавърма по воденичарски
Месото се нарязва на късчета и се изпържва в маста до омекване. Прибавя се нарязаният на филийки лук.
След като омекне лукът, се прибавя дробът...
Кавърма по странджански
Кавърмата по странджански се поднася, докато е топла, в саханче или гювече....
Кавърма по Ловджийски
При готовност поръсете кавърмата с нарязан магданоз и сервирайте.
Кавърмата по Ловджийски е готова....
Рейтинг
4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: