Gotvach.bg»Избрани Колекции»Френска Баклава
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Френска БаклаваМлякото, маргаринът и брашното се смесват и се приготвя меко тесто, което оставяме за 20-30 мин. в хладилника.
За плънката се смесват белтъците...
Баклава с еритритол
Заливате вече изстиналата баклава със сиропа и я оставяте да попие.
Най-сочна и вкусна ще е баклавата с еритритол, ако преседи една нощ....
Баклава с плънкаОставете баклавата с плънка да престои за 1 денонощие или нощ, преди да поднесете.
Баклавата с плънка е много сочна....
3
Баклава с кадаиф
Първо се приготвя сиропът, като за целта се смесват водата, захарта и се оставя да ври на котлона за 5 минути. Снема се и добавяме лимонов сок и канелата...
Баклава с бутертестоПриготвената бутер баклава сиропирайте със захарния сироп. Поднесете на следващия ден, за да може баклавичките да се напоят....
5
Баклава с грисЗалейте охладената баклава с топлия захарен сироп. Оставете баклавата с грис да престои една нощ преди да я поднесете....
1
Баклава с бисквити
Изпечената топла баклава, заливате с топъл сироп (не горещи). Оставяте баклавата да попие сиропа и охлади....
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 7
52
43
30
22
10
Дай твоята оценка: