Gotvach.bg»Избрани Колекции»Заливане на Баклава
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Украсих баклавата с кленов сироп и мед с останалите орехи и шамфъстък и няколко фурми за разкош....

След като изпека баклавата още гореща заливам със студен сироп, покривам с кърпа и така престоява цяла вечер, след което може да се консумира....

Сервираме ефектната баклава-чийзкейк с кленов сироп!
Източник: Maia Ivanova - Кулинарна мрежа...

6

Вече изстиналата баклава с черпак заливаме равномерно с топлия захарен сироп. Така залята престоява цяла нощ....

След като изстине, заливаме със захарния сироп, който сме си направили и поръсваме с шамфъстък....

Оставете я да изстине, нарежете я и я залейте с горещия сироп от водата, захарта и лимоновата кора.
Покрийте баклавата....
Рейтинг
3.3
Общо гласували: 10
50
46
31
23
10
Дай твоята оценка: