Gotvach.bg»Избрани Колекции»Заливане на Баклава
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Украсих баклавата с кленов сироп и мед с останалите орехи и шамфъстък и няколко фурми за разкош....

След като изпека баклавата още гореща заливам със студен сироп, покривам с кърпа и така престоява цяла вечер, след което може да се консумира....

Сервираме ефектната баклава-чийзкейк с кленов сироп!
Източник: Maia Ivanova - Кулинарна мрежа...

6

Вече изстиналата баклава с черпак заливаме равномерно с топлия захарен сироп. Така залята престоява цяла нощ....

Нарежете фините кори на еднакви квадрати. Намажете с масло всеки и слепете два по два. Намажете и формичките с масло. Наслагвайте слепените кори във...

Горещата баклава се залива с горещ сироп. Баклавата трябва да престои едно денонощие преди консумация....

Сокът се охлажда малко, а баклавата трябва да е студена.
Заливаме първо по пътечките и като попие, наливаме целия сироп....

Сиропът се приготвя, като във водата се добавя захарта, лимонтузуто и се вари, докато се сгъсти. Оставя се да изстине и баклавата се сиропира....

3
Рейтинг
3.3
Общо гласували: 10
50
46
31
23
10
Дай твоята оценка: