Gotvach.bg»Избрани Колекции»Заливане на Баклава
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Заливане на Баклава

Заливане на Баклава

Открий всички 12 авторски предложения за заливане на баклава в Gotvach.bg.
Захарен сироп за баклаваЗахарен сироп за баклаваЗахарният сироп за баклава е много сполучлив....
Баклава с кленов сироп и медБаклава с кленов сироп и мед
Украсих баклавата с кленов сироп и мед с останалите орехи и шамфъстък и няколко фурми за разкош....
Баклава с нетрадиционен сиропБаклава с нетрадиционен сироп
След като изпека баклавата още гореща заливам със студен сироп, покривам с кърпа и така престоява цяла вечер, след което може да се консумира....
Баклава саралия с портокалов сиропБаклава саралия с портокалов сироп
Страхотна баклава саралия!...
Баклава-чийзкейк с кленов сиропБаклава-чийзкейк с кленов сироп
Сервираме ефектната баклава-чийзкейк с кленов сироп! Източник: Maia Ivanova - Кулинарна мрежа...
БаклаваБаклава
6
Варите на бавен огън до сгъстяване на сиропа. Канелената пръчица се отстранява. След като баклавата изстине се залива....
Празнична баклава с богата плънка и чуден сиропПразнична баклава с богата плънка и чуден сироп
Вече изстиналата баклава с черпак заливаме равномерно с топлия захарен сироп. Така залята престоява цяла нощ....
Тарталети БаклаваТарталети Баклава
Нарежете фините кори на еднакви квадрати. Намажете с масло всеки и слепете два по два. Намажете и формичките с масло. Наслагвайте слепените кори във...
Шоколадова БаклаваШоколадова Баклава
Връща се във фурната, докато се охлади и се напои хубаво със сироп. На водна баня се разтапя шоколадът и с него се залива баклавата....
Чудна баклаваЧудна баклава
2
Щом се изпече баклавата, тавата се изважда и се залива със сиропа, който е студен....
Бананова баклаваБананова баклава
Получава се много сочна и атрактивна баклава, която докато се пече се и сиропира....
Бисквитена баклаваБисквитена баклава
Поливаме обилно изстиналата баклава със сиропа, като се стараем да я напоим навсякъде....

Рейтинг

3.3
Общо гласували: 10
50
46
31
23
10
Дай твоята оценка: