Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пандишпаново Руло с Мармалад
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

11

Черните захарни топчета се ползват за център на цветята на моето красиво пандишпаново руло....

Отново се навива на сладко руло и се оставя за няколко часа в хладилника.
Шареното пандишпаново руло е готово....

Изчакваме соленото пандишпаново руло да изстине, преди да го консумираме....

Готовия блат обръщаме върху влажна кърпа, отлепяме хартията, намазваме с мармалад и с помощта на кърпата завиваме на пандишпаново рулото....

Декорираме пандишпановото руло Дъга по желание. Аз намазах рулото със син крем, да изглежда като небе....

ми остава от сиропа), след това се слага сладко по желание (аз избрах черешово, защото такова имах) и се поръсва с бадеми (орехи) и се навива на руло...

Готовото руло измазваме с черния шоколад. В блендер смиламе орехите и декорираме пандишпановото руло....

Развива се, намазва се с мармалад, поръсва се с орехи и се навива отново на руло. Шоколада се разтопява и се намазва рулото....
Рейтинг
4.1
Общо гласували: 8
53
44
30
21
10
Дай твоята оценка: