Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пандишпаново Руло с Мармалад
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

12

Готовото руло измазваме с черния шоколад. В блендер смиламе орехите и декорираме пандишпановото руло....

Черните захарни топчета се ползват за център на цветята на моето красиво пандишпаново руло....

Декорираме пандишпановото руло Дъга по желание. Аз намазах рулото със син крем, да изглежда като небе....

Изчакваме соленото пандишпаново руло да изстине, преди да го консумираме....

ми остава от сиропа), след това се слага сладко по желание (аз избрах черешово, защото такова имах) и се поръсва с бадеми (орехи) и се навива на руло...

Готовия блат обръщаме върху влажна кърпа, отлепяме хартията, намазваме с мармалад и с помощта на кърпата завиваме на пандишпаново рулото....

Отново се навива на сладко руло и се оставя за няколко часа в хладилника.
Шареното пандишпаново руло е готово....

Развива се, намазва се с мармалад, поръсва се с орехи и се навива отново на руло. Шоколада се разтопява и се намазва рулото....

Увиваме го във формата на руло, докато блатът е още топъл, с помощта на кърпа.
Оставяме да изстине....

3
Рейтинг
4.1
Общо гласували: 8
53
44
30
21
10
Дай твоята оценка: