Gotvach.bg»Избрани Колекции»Паниране на Охлюви
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Паниране на Охлюви

Паниране на Охлюви

Прегледай всички 12 избрани предложения за паниране на охлюви в Gotvach.bg.
Охлюви панеОхлюви панеСъбраното количество охлюви (поне 100 броя) се оставят за 2 дена в съд с капак с вентилационни отвори, който да се отстранява по трудно за да не излязат...
Охлюви пане с чесънОхлюви пане с чесън
Започва панирането....
Охлюви пане с млечен сосОхлюви пане с млечен сос
6
Слагаме в кашата изцедените подсушени охлюви, разбъркваме и пържим в сгорещено олио....
Варени охлювиВарени охлюви
1
Варените охлюви са готови....
Пържени охлювиПържени охлюви
Поставяме почистените охлюви в тенджара или купа и сега започва големият ********* !...
Сиропирани охлювиСиропирани охлюви
Сиропът се приготвя, като захарта и водата се смесват. След като кипне сиропът, се оставя да ври 5 минути, отстранява се от огъня и се добавя сокът...
Саварини ОхлювиСаварини Охлюви
Навийте на стегнато руло, което нарежете на охлюви с дебелина около 1 см. Наредете охлювите в намазана с масло тава и ги оставете да втасат....
Захаросани ОхлювиЗахаросани Охлюви
1
Лентите се навиват на охлюви, като горната им страна се потапя в захар. Пекат се в умерена фурна до златисто-розово....
Пълнени охлювиПълнени охлюви
Изсипете и нарязаните на дребно охлюви, разбъркайте за минута и прехвърлете сместа в чопър. Може да използвате и пасатор....
Охлюви плакияОхлюви плакия
Почистете охлювите и ги сварете за около 15 минути в подсолена вода, като накрая добавите оцета....
Баклава-охлювиБаклава-охлюви
2
Пресните кори се разделят на две части, разгънати върху масата. Счуканите орехи се смесват със захарта и канелата, разделят се на две купчини и всяка...
Сладки охлювиСладки охлюви
Така направените охлюви се пекат до зачервяване в предварително загрята фурна на 180 градуса....

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: