Gotvach.bg»Избрани Колекции»Панирани Свински Хапки
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Панирани Свински Хапки

Панирани Свински Хапки

Открий всички 24 избрани предложения за панирани свински хапки в Gotvach.bg.
Свински хапки панеСвински хапки панеЗагрейте повторно олиото и запържете за втори път свинските хапки, така коричката им ще стане златиста и хрупкава....
Панирани хапки от свински мозъкПанирани хапки от свински мозък
Поднесете мозъка пане с гарнитура по избор....
Пилешки хапки пане с царевично брашноПилешки хапки пане с царевично брашно
Измиваме добре пилешкото месо и го нарязваме на хапки. Изстискваме лимона в съд и към него поставяме всички подправки. Разбъркваме....
Свински език панеСвински език пане
Поднесете панирания свински език с гарнитура от картофена салата, печени или пържени картофи или друго по избор....
Свински дроб панеСвински дроб пане
1
Дробът се почиства, измива и подсушава. Нарязва се на парчета, дебели около един пръст. Всяко от тях се натърква с подправките. Потапя се в разбитите...
Свински филенца панеСвински филенца пане
Нарежете свинската плешка на тънки пържоли, леко ги начукайте, като първо поръсите със сол и черен пипер. В купа сипете соевия сос и белия пипер...
Свински хапки пиперлияСвински хапки пиперлия
Може да поставите брашното в найлонов плик и да пускате няколко хапки, да раздрусвате, пак няколко хапки, да раздрусвате и така, докато всички се...
Сусамени свински хапкиСусамени свински хапки
2
Месото се нарязва на хапки с желаната големина. Загрейте в тенджера олиото и изсипете месото вътре, разбъркайте....
Панирани свински сърцаПанирани свински сърца
Панираните свински сърца са готови....
Панирани свински шницелиПанирани свински шницели
Панираните свински шницели са готови....
Панирани свински флейкиПанирани свински флейки
Сервирайте панираните свински флейки с гарнитура по избор....
Панирани свински рулцаПанирани свински рулца
Готовите свински ролца се отцеждат върху кухненска хартия. Поднесете с лимонови резени и гарнитура по избор....

Рейтинг

3.2
Общо гласували: 6
50
43
31
22
10
Дай твоята оценка: