Gotvach.bg»Избрани Колекции»Сотирани Свински Хапки
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

В йенска тенджера слагаме свинските хапки, поливаме ги със сока от лимона,
разбъркваме добре, слагаме олио и сол на вкус и отгоре нареждаме нарязаните...

Нарязваме и задушаваме лука, моркова и месото.
Добавяме зеленчуци и задушаваме. Обелваме и нарязваме картофите и ги слагаме в кален гювеч....

Измийте месото и го нарежете на малки парчета. Сложете в тиган/тенджера кравето масло и го разтопете. Добавете месото и пържете до златисто.
Посолете...

Месото се измива добре и се нарязва на хапки. В тенджера се загрява олиото и се изсипва месото, оставяме да се задуши докато водата се изпари....

В тенджерка се загрява олио и свинска мас, запържва се свинското месо, поръсено със сол и черен пипер....

Оставяме свинския кебап още няколко минути на бавен огън.
Поднасяме докато е топло....

Месото се нарязва на малки кубчета като хапки. Поръсват се със сол и черен пипер....

Месото се нарязва на едри хапки, лукът се обелва заедно с картофите и също се нарязва....

По желание, свинските хапки по шопски може да се сервират със стръкче магданоз и резени домати и краставици....
Рейтинг
4
Общо гласували: 4
50
44
30
20
10
Дай твоята оценка: