Gotvach.bg»Избрани Колекции»Сотиране на Месо
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Инструкции за сотиране на свинско месо
1. Нарежете месото на малки парчета (около 3 см.)....

Внимателно ги обръщайте, а ако сотирате месо, достатъчно е да го обърнете само по 1 път от всяка страна....

1

Избор и съхранение на агнешко месо
- Купувайте агнешко месо, чието месо е плътно и с леко розовеникав цвят....

Някои от тях могат да се сотират.
По-малко крехкото говеждо месо обикновено съдържа повече мускулна тъкан и по-малко мазнини....

Избор на гъше месо
Ще познаете гъшето месо по неговия сравнително тъмен цвят. То прилича на месото от патица....

Състав на биволско месо
Биволското месо има богат състав, който обуславя множеството ползи от консумацията му....
Рейтинг
4
Общо гласували: 10
54
44
30
22
10
Дай твоята оценка: