Gotvach.bg»Избрани Колекции»Сотиране на Месо
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Прости съвети за сотиране на месоОсвен сотирано месо, препоръчваме да опитате от нашите рецепти за гъби соте или сотирани картофки....
Какво означава сотиране?
Вижте и някои апетитни рецепти за сотиране: сотирани картофки, сотирани гъби и сотирани пилешки сърца....
Еленско МесоЕленското месо е дълбоко ценено, невероятно вкусно и хранително месо, което е или от диви елени, или от домашно отглеждани. Докато вкусът на месото...
1
Пуешко Месо
Вероятно няма друга храна, която винаги да ражда в съзнанието ни образа на празник, семейство и приятели, като пуйката. Зимата е сезонът, в който...
Агнешко Месо
Агнешкото месо се използва по цял свят за безброй невероятни рецепти за печено агнешко, агнешки ребърца, пълнено агне и т.н. Когато то е етикирано...
Говеждо месо
Някои от тях могат да се сотират.
По-малко крехкото говеждо месо обикновено съдържа повече мускулна тъкан и по-малко мазнини....
Гъше месо
Гъшето месо се добива от птици, наречени гъски (Anser). Гъските са род едри пернати, които са разпространени в Европа, Азия, Африка, Северна Америка...
Биволско месо
Биволското месо се добива от едри бозайници, наречени биволи. Към този род се причисляват множество видове, някои от които вече са изчезнали. Също...
Месо от акула
Месо с вкус на опасен морски хищник – това е месото от акула. Несъмнено вкусът на месото от акула може да не допадне на мнозина, но определено си...
Месо от щраус
Месото от щраус е деликатес, който се добива от най-голямата птица в света. Щраусът /Struthio camelus/ спада към разред Щраусоподобни /Struthioniformes...
Рейтинг
4
Общо гласували: 10
54
44
30
22
10
Дай твоята оценка: