Gotvach.bg»Избрани Колекции»Опушване на Месо
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Опушване на пиле в домашни условия
В нея ще изтича сокът на пилето при опушването му, за да не капе на стърготините.
4....
Съвети при опушване на риба у дома
Ето какъв е методът на опушване на риба в домашни условия:
- Опушването на рибата трябва да става на открито....
Еленско МесоЕленското месо е дълбоко ценено, невероятно вкусно и хранително месо, което е или от диви елени, или от домашно отглеждани. Докато вкусът на месото...
1
Пуешко Месо
Вероятно няма друга храна, която винаги да ражда в съзнанието ни образа на празник, семейство и приятели, като пуйката. Зимата е сезонът, в който...
Агнешко Месо
Агнешкото месо се използва по цял свят за безброй невероятни рецепти за печено агнешко, агнешки ребърца, пълнено агне и т.н. Когато то е етикирано...
Говеждо месо
Говеждото месо е известно като храна още от незапомнени времена. Римляните, германците и картагенците са отглеждали рогат добитък и са го използвали...
Гъше месо
Гъшето месо се добива от птици, наречени гъски (Anser). Гъските са род едри пернати, които са разпространени в Европа, Азия, Африка, Северна Америка...
Биволско месо
Биволското месо се добива от едри бозайници, наречени биволи. Към този род се причисляват множество видове, някои от които вече са изчезнали. Също...
Как се опушва сирене?
Методи за опушване на сирене
Съществуват два основни метода за опушване на сирене: студено и топло опушване....
Глазиране на месо
Глазирането е повърхностен, краткотраен процес на предаване на топлина, при който трябва да се има предвид цялата повърхност на продукта.
За да...
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: