Gotvach.bg»Избрани Колекции»Домашно Опушване на Месо
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Методи за опушване на меса
Опушването на меса се използва от древни времена, за да се запазят по-дълго годни....
Опушване на пиле в домашни условия
Как да си приготвите пушено пиле в домашни условия, без вредни добавки и консерванти?...
Кулинарен учебник: Обработка и готвене на домашно птиче месо
Месото на домашните птици е богато на вода, соли, белтъчини и витамини....
Съвети при опушване на риба у дома
Ето какъв е методът на опушване на риба в домашни условия:
- Опушването на рибата трябва да става на открито....
Как се опушва месото?
Топло опушване на месо
Топлото опушване на месо се осъществява при температура 20 - 30 градуса....
Кулинарен учебник: Приготвяне на домашни суджуци от свинско месо
Свинските суджуци се приготвят от 4 части смляно свинско месо и 1 част твърда сланина, нарязана на малки квадратчета....
Как се маринова месо за домашен дюнер?
Първото и най-важно условие за приготвяне е да мариновате месото за домашния дюнер....
Еленско МесоЕленското месо е дълбоко ценено, невероятно вкусно и хранително месо, което е или от диви елени, или от домашно отглеждани....
1
Пуешко Месо
Христофор Колумб е пренесъл тези птици при връщането си в Европа от Новия Свят и около 16 век те вече са се отглеждали домашно и в Италия, Франция...
Агнешко Месо
Избор и съхранение на агнешко месо
- Купувайте агнешко месо, чието месо е плътно и с леко розовеникав цвят....
Рейтинг
4.1
Общо гласували: 7
54
41
31
21
10
Дай твоята оценка: