Gotvach.bg»Избрани Колекции»Домашно Опушване на Месо
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Методи за опушване на меса
Опушването на меса се използва от древни времена, за да се запазят по-дълго годни....
Опушване на пиле в домашни условия
Как да си приготвите пушено пиле в домашни условия, без вредни добавки и консерванти?...
Кулинарен учебник: Обработка и готвене на домашно птиче месо
Месото на домашните птици е богато на вода, соли, белтъчини и витамини....
Съвети при опушване на риба у дома
Ето какъв е методът на опушване на риба в домашни условия:
- Опушването на рибата трябва да става на открито....
Как се опушва месото?
Топло опушване на месо
Топлото опушване на месо се осъществява при температура 20 - 30 градуса....
Кулинарен учебник: Приготвяне на домашни суджуци от свинско месо
Свинските суджуци се приготвят от 4 части смляно свинско месо и 1 част твърда сланина, нарязана на малки квадратчета....
Как се маринова месо за домашен дюнер?
Първото и най-важно условие за приготвяне е да мариновате месото за домашния дюнер....
Гъше месо
Избор на гъше месо
Ще познаете гъшето месо по неговия сравнително тъмен цвят. То прилича на месото от патица....
Биволско месо
Състав на биволско месо
Биволското месо има богат състав, който обуславя множеството ползи от консумацията му....
Еленско МесоЕленското месо е дълбоко ценено, невероятно вкусно и хранително месо, което е или от диви елени, или от домашно отглеждани....
1
Пуешко Месо
Христофор Колумб е пренесъл тези птици при връщането си в Европа от Новия Свят и около 16 век те вече са се отглеждали домашно и в Италия, Франция...
Рейтинг
4.1
Общо гласували: 7
54
41
31
21
10
Дай твоята оценка: