Gotvach.bg»Избрани Колекции»Домашно Опушване на Месо
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Опушването на меса се използва от древни времена, за да се запазят по-дълго годни....

Как да си приготвите пушено пиле в домашни условия, без вредни добавки и консерванти?...

Месото на домашните птици е богато на вода, соли, белтъчини и витамини....

Ето какъв е методът на опушване на риба в домашни условия:
- Опушването на рибата трябва да става на открито....

Топло опушване на месо
Топлото опушване на месо се осъществява при температура 20 - 30 градуса....

Свинските суджуци се приготвят от 4 части смляно свинско месо и 1 част твърда сланина, нарязана на малки квадратчета....

Първото и най-важно условие за приготвяне е да мариновате месото за домашния дюнер....

Избор и съхранение на агнешко месо
- Купувайте агнешко месо, чието месо е плътно и с леко розовеникав цвят....

Избор на гъше месо
Ще познаете гъшето месо по неговия сравнително тъмен цвят. То прилича на месото от патица....

Състав на биволско месо
Биволското месо има богат състав, който обуславя множеството ползи от консумацията му....
Рейтинг
4.1
Общо гласували: 7
54
41
31
21
10
Дай твоята оценка: