Gotvach.bg»Избрани Колекции»Опушване на Пиле
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Пушеното пиле има страхотен вкус и много приятен аромат. Процесът на опушване и съхрание на пушеното пилешко месо включва Е-та и консерванти....

Извадете тавата, махнете фолиото, сложете парчетата пушено пиле и на места поставете масло....

Пилето се почиства и се нарязва на дребно. Ябълките, портокалът, бананът и лимонът също се нарязват на дребни кубчета....

Към врящата супа прибавяме нарязаната на кубчета тиква, пушено пиле и краве масло....

Обезкостяват се пилешките бутчета и месото се нарязва на кубчета. Добавят се майонезата, киселото мляко и белтъка от яйцето. Получената смес се разделя...

Разбъркваме брашното, бакпулвера и яйцата. Постепенно добавяме хладното прясно мляко и зехтина. Прибавяме нарязаните на кубчета пилешки гърди, кашкавалът...

Сервираме спагети трикольоре с пушено пиле с пресни листенца босилек....

1

2
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: