Gotvach.bg»Избрани Колекции»Опушване на Риба
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Добавя се почистената и нарязана риба и яйцата, нарязани на дребно. Ястието се сервира, поръсено с нарязан на ситно магданоз....

След това скумрията се почиства леко от солта и се опушва в подходящи съдове на пушек от мокри стърготини....

Рибата се почиства от костите и кожата и заедно с обелените картофи. Обелената краставица и твърдо сварените яйца се нарязва на дребно....

Изключваме котлона, оставяме да изстине и добавяме ивиците риба.
Фусилите сваряваме в подсолена вода според указанията на опаковката....

Издълбаната част без семките се настъргва и се прибавя към нарязаната риба....

1

Супата се гарнира с краставичките, нарязани на лентички и рибата, предварително обелена от кожата и нарязана на дребно....

Рибата почистваме от кожата и костите и месото накъсваме на едри парчета.
Прибавяме нарязаните на кръгли филийки репички....

Сложете всички съставки в пасатор. Смелете ги добре, но нека да остане пюре. Поставете пастета в съд, сложете го в хладилник за една нощ.
Сервирайте...
Рейтинг
4.4
Общо гласували: 8
54
43
31
20
10
Дай твоята оценка: