Gotvach.bg»Избрани Колекции»Паниране на Риба
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Панировка за риба с галетаРибата /около 1 кг филе/, която е била предварително измива и подсушена, се потапя в белтъка, после в брашното, след това-пак в белтъка и накрая-в...
Хрупкава панировка за риба и пиле
Ако панировката е за риба, към нея се добавя и розмарин. Ако е за пилешко, се добавя босилек....
Бяла риба пане
Бялата риба се реже тънки резени. Овкусяваме със сол, черен пипер и лимонов сок.
Оставя се да се маринова най-малко за един час....
Риба пане във фурна
Поднесете рибата пане във фурна с подходяща гарнитура.
Добър апетит с тази риба пане на фурна!...
Риба в панировка
С лъжица се намазва с панировката от двете страни.
Загрява се олио в тиган, пържим от всички страни до зачервяване....
Бяла риба пане с гарнитура
Бялата риба пане с гарнитура се разпределя на порции и се поднася с резен лимон....
Бяла риба пане с бира
Взимаме филе риба, потапяме го в панировката и го пържим в тиган до готовност от двете страни....
Филетирана риба хек пане
Насладете се на вкусна филетирана риба хек пане, в която няма досадни костички....
Риба в пухкава бирена панировка
Поднесете с чесново-майонезен сос и резени лимон и гарнирайте със свежа салата вашата риба в пухкава панировка....
Как се панира риба?
Има няколко начина за паниране:
Обикновена панировка за риба
Рибата се поръсва със сол и черен пипер, овалва се в брашно или галета, топи се...
Коя риба е подходяща за паниране?
Ето един списък с риби, които са вкусни, когато са панирани и след това изпържени на тиган или изпечени във фурна....
Рейтинг
3.1
Общо гласували: 9
51
43
31
24
10
Дай твоята оценка: