Gotvach.bg»Избрани Колекции»Паниране на Хайвер
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Паниране на Хайвер

Паниране на Хайвер

Прегледай всички 12 кулинарни идеи за паниране на хайвер в Gotvach.bg.
ХайверХайверГотовият хайвер се сервира охладен, а е най-хубав на следващия ден. Украсата е традиционна. Хайверът е много вкусен....
Пролетен хайверПролетен хайвер
Украсата на хайвера е по въображение. Пролетният хайвер е много вкусен....
Лек хайверЛек хайвер
Накълцайте зеленчуците и рибата възможно най-ситно, но в никакъв случай не пасирайте, защото вкусът се променя. В подходящ съд разбъркайте първо...
Чеснов хайверЧеснов хайвер
Чесновият хайвер е много вкусна разядка....
Бял хайверБял хайвер
2
Добавя се трохи, докато стане гъст самият хайвер....
Фалшив хайверФалшив хайвер
1
Водата се слага да заври и след това към нея на струйка се добавя 1 чаша грис. След изстиване, се добавят олиото или 1 опaковка майонеза, 1 глава...
Зелен хайверЗелен хайвер
2
С пасатор се смилат всички продукти, без изварата, докато стане на паста. Прибавя се изварата и пак се пасира за около 30 сек. Много лесно, много...
Тарама хайверТарама хайвер
1
Започнете да пукате зърната хайвер, колкото повече пукнати зърна, толкова по-добре /по възможност всичките/....
Домашен хайверДомашен хайвер
1
Смесете в дълбока купа хайвера, настъргания лук и пасирайте леко. Добавете хляба и продължавайте да пасирате....
Шопски хайверШопски хайвер
4
Може да разбиете продуктите с блендер, като най-накрая се добавя прясното мляко в количество, което позволява образуването на смес с гъстотата на хайвер...
Пържен хайверПържен хайвер
Готовият пържен хайвер се вади и се отцежда върху кухненска хартия....
Зеленчуков хайверЗеленчуков хайвер
Измийте и нарежете на филийки патладжаните, посолете и ги сложете в наклонен съд, за да се отцедят от горчилката. След час ги измийте, подсушете и...

Рейтинг

4.1
Общо гласували: 9
51
48
30
20
10
Дай твоята оценка: