Gotvach.bg»Избрани Колекции»Паниране на Хайвер
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
ХайверГотовият хайвер се сервира охладен, а е най-хубав на следващия ден. Украсата е традиционна.
Хайверът е много вкусен....
Лек хайвер
Накълцайте зеленчуците и рибата възможно най-ситно, но в никакъв случай не пасирайте, защото вкусът се променя.
В подходящ съд разбъркайте първо...
Фалшив хайверВодата се слага да заври и след това към нея на струйка се добавя 1 чаша грис.
След изстиване, се добавят олиото или 1 опaковка майонеза, 1 глава...
1
Зелен хайверС пасатор се смилат всички продукти, без изварата, докато стане на паста.
Прибавя се изварата и пак се пасира за около 30 сек. Много лесно, много...
2
Тарама хайверЗапочнете да пукате зърната хайвер, колкото повече пукнати зърна, толкова по-добре /по възможност всичките/....
1
Домашен хайверСмесете в дълбока купа хайвера, настъргания лук и пасирайте леко.
Добавете хляба и продължавайте да пасирате....
1
Шопски хайверМоже да разбиете продуктите с блендер, като най-накрая се добавя прясното мляко в количество, което позволява образуването на смес с гъстотата на хайвер...
4
Зеленчуков хайвер
Измийте и нарежете на филийки патладжаните, посолете и ги сложете в наклонен съд, за да се отцедят от горчилката. След час ги измийте, подсушете и...
Рейтинг
4.1
Общо гласували: 9
51
48
30
20
10
Дай твоята оценка: