Gotvach.bg»Избрани Колекции»Паниране на Цаца
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

5

Изваждаме панираната цаца и поставяме върху кухненска хартия.
Сервираме с гарнитура по избор нашата чистена панирана цаца....

Аз винаги правя цаца по тая рецепта и става много хрупкаво отвън и мека отвътре....

Смесваме водата, оцета и солта. Добавяме черния пипер и дафиновия лист. Това е маринатата.
Измиваме и почистваме рибата /от вътрешностите и главите...

Почистваме цацата, като премахваме главата и вътрешностите. Измиваме я.
В дълбока чиния поставяме брашното, червения пипер и солта....

Измиваме рибата добре и я нареждаме върху фолио.
Подправяме я със сол и подправка за риба, а нарязаният лимон слагаме най-отгоре.
След това...

4

4

1
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 3
50
42
31
20
10
Дай твоята оценка: