Gotvach.bg»Избрани Колекции»Приготвяне на Цаца
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Винаги купувам от магазина ГХИ, въпреки че във фризера ми задължително има 500 г поне домашно краве масло.
На скоро обаче моя колежка каза, че...

Изпичаме лесен за приготвяне козунак с бадеми в предварително загрята фурна за 35 мин на 175 °C....

5

Смесваме водата, оцета и солта. Добавяме черния пипер и дафиновия лист. Това е маринатата.
Измиваме и почистваме рибата /от вътрешностите и главите...

Почистваме цацата, като премахваме главата и вътрешностите. Измиваме я.
В дълбока чиния поставяме брашното, червения пипер и солта....

Измиваме рибата добре и я нареждаме върху фолио.
Подправяме я със сол и подправка за риба, а нарязаният лимон слагаме най-отгоре.
След това...

4

Изваждаме панираната цаца и поставяме върху кухненска хартия.
Сервираме с гарнитура по избор нашата чистена панирана цаца....
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: