Gotvach.bg»Избрани Колекции»Панировка на Цаца
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Панировка за цацаПриготвяме панировката от разбитите белтъци, брашното, водата, олиото и солта.
Потапяме рибата в панировката и пържим в олио....
Панирана Цаца
Приготвя се панировка от брашното, черния пипер, останалата сол, бирата и разбитите яйца....
Цаца плакия
Изчистваме цацата от главите и опашките, измиваме и я слагаме в тава или плаке.
Нарязваме лука и със всички останали продукти без водата прибавяме...
Пържена цацаПочистената и добре подсушена цаца се овалва в смесените количества брашно и нишесте, сол, чесън на прах. Омесете с ръце, така че всяка рибка да се...
5
Чироз от цаца
За този чироз от цаца ибата се изчиства от главите и се измива добре.
Осолява се хубаво и се оставя 24 часа да престои в хладилник.
Голямото...
Чистена панирана цаца
Премахваме главите на цацата и внимателно премахваме вътрешността.
Осоляваме я и оставяме за 30 минути.
След това подсушаваме с кухненска хартия...
Пържена балтийска цаца
Почистваме цацата, като премахваме главата и вътрешностите. Измиваме я.
В дълбока чиния поставяме брашното, червения пипер и солта. Разбъркваме...
Цаца във фолио
Измиваме рибата добре и я нареждаме върху фолио.
Подправяме я със сол и подправка за риба, а нарязаният лимон слагаме най-отгоре.
След това...
Маринована цаца-Перла
Смесваме водата, оцета и солта. Добавяме черния пипер и дафиновия лист. Това е маринатата.
Измиваме и почистваме рибата /от вътрешностите и главите...
Перфектната пържена цаца
Аз винаги правя цаца по тая рецепта и става много хрупкаво отвън и мека отвътре.
Взимаме една дълбока купа, вътре слагаме царевичното брашно и...
Цаца на фурнаПочистваме рибата от главите и я измиваме в две-три води. Слагаме я в плаке.
Добавяме ситно нарязаните лук, джоджен и мента. Посоляваме на вкус...
5
Видове ПанировкиПанировката с бира е често използвана и най-подходяща при приготвянето на байганети....
2
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 7
52
42
32
21
10
Дай твоята оценка: