Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пържена Цаца
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Аз винаги правя цаца по тая рецепта и става много хрупкаво отвън и мека отвътре....

Почистваме цацата, като премахваме главата и вътрешностите. Измиваме я.
В дълбока чиния поставяме брашното, червения пипер и солта....

Оваляйте цацата в брашното и я изпържете в загретия зехтин. Сервирайте със салцата....

Чудесно мезе за бира и са толкова хрупкави, като "пържени".
Лесната и бърза пържена цаца на фурна е готова....

2

1

Пържи в дълбок тиган с олио на 4.5 от 6-та степен до лек загар на пържената хамсия и цаца по бургаски....

3
Рейтинг
4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: