Gotvach.bg»Избрани Колекции»Паниране на Пангасиус
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пангасиус на скара
Печем пангасиус на скара за около 3-4 минути от едната страна и след това обръщаме от другата....
Кебап от пангасиусНарязваме рибата на хапки и ги запържваме. Изваждаме рибата и в същата мазнина запържваме лука, гъбите, киселите краставички, червената пиперка....
2
Чорба от пангасиусПангасиусът се нарязва на малки парчета и се слага в тенджерата заедно с измития ориз....
1
Паниран пангасиус филе
Филето се размразява.
Приготвя се панировка от изброените продукти.
Трябва да се получи гъста панировка.
Овалват се филетата в панировката...
Пангасиус с горчица
Филетата от Пангасиус се измиват и подсушават.
Фурната загряваме на 200 градуса....
Пангасиус с пармезан
Овкусяваме филетата със солта и черния пипер.
Слагаме в намазнена тава и печем в предварително загрята фурна.
Смесваме разтопеното масло с босилека...
Рейтинг
4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: