Gotvach.bg»Избрани Колекции»Опушване на Сланина
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Маринована сланинаСлед това вземете три компотени буркана и хубаво натъпчете във всеки парчета сланина. Важно е да са много плътно напълнени....
Маринована сланина с бахар
Кутията с мариновата сланина се затваря с капак и се съхранява в хладилника или на хладно място.
След една седмица може да се консумира....
Как се маринова сланина?
Краят на есента и началото на зимата са най-подходящото време за приготвяне на маринована сланина....
Как да съхраняваме сланина
Опушва се, докато не получи лимонено жълт цвят. След това може да се натрие с червен пипер и счукан чесън....
Наложена сланинаОтгоре се поставя още един ред сланина и така се редува до изчерпване на продуктите....
1
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 4
51
41
31
21
10
Дай твоята оценка: