Gotvach.bg»Избрани Колекции»Домашно Пушене на Месо
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пушено сирене в домашни условия
Приготвянето на пушено сирене в домашни условия е забавен и удовлетворяващ процес, който може да превърне всяко ястие в кулинарен шедьовър....
Кулинарен учебник: Обработка и готвене на домашно птиче месо
Месото на домашните птици е богато на вода, соли, белтъчини и витамини. Освен това то е много вкусно, лесносмилаемо и намира голямо приложение...
Кулинарен учебник: Приготвяне на домашни суджуци от свинско месо
Свинските суджуци се приготвят от 4 части смляно свинско месо и 1 част твърда сланина, нарязана на малки квадратчета. На всеки килограм от сместа...
Как се маринова месо за домашен дюнер?
Остава само да го опечете и да приготвите най-вкусните домашни дюнери....
Еленско МесоЕленското месо е дълбоко ценено, невероятно вкусно и хранително месо, което е или от диви елени, или от домашно отглеждани....
1
Пуешко Месо
Христофор Колумб е пренесъл тези птици при връщането си в Европа от Новия Свят и около 16 век те вече са се отглеждали домашно и в Италия, Франция...
Агнешко Месо
Агнешкото месо се използва по цял свят за безброй невероятни рецепти за печено агнешко, агнешки ребърца, пълнено агне и т.н. Когато то е етикирано...
Говеждо месо
Говеждото месо е известно като храна още от незапомнени времена. Римляните, германците и картагенците са отглеждали рогат добитък и са го използвали...
Гъше месо
Гъшето месо се добива от птици, наречени гъски (Anser). Гъските са род едри пернати, които са разпространени в Европа, Азия, Африка, Северна Америка...
Биволско месо
Биволското месо се добива от едри бозайници, наречени биволи. Към този род се причисляват множество видове, някои от които вече са изчезнали. Също...
Какво значи топло пушена?
Топло пушен хранителен продукт (напр. топло пушена риба) е продукт, обработен по технологията на топлото (горещото) опушване....
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: