Gotvach.bg»Избрани Колекции»Домашно Пушене на Месо
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Приготвянето на пушено сирене в домашни условия е забавен и удовлетворяващ процес, който може да превърне всяко ястие в кулинарен шедьовър....

Месото на домашните птици е богато на вода, соли, белтъчини и витамини....

Свинските суджуци се приготвят от 4 части смляно свинско месо и 1 част твърда сланина, нарязана на малки квадратчета....

Първото и най-важно условие за приготвяне е да мариновате месото за домашния дюнер....

Топло пушен хранителен продукт (напр. топло пушена риба) е продукт, обработен по технологията на топлото (горещото) опушване....

Студено пушен продукт (напр. студено пушена риба) се нарича хранителният продукт, обработен по технологията на студеното пушене....

Избор на гъше месо
Ще познаете гъшето месо по неговия сравнително тъмен цвят. То прилича на месото от патица....

Състав на биволско месо
Биволското месо има богат състав, който обуславя множеството ползи от консумацията му....

1

Христофор Колумб е пренесъл тези птици при връщането си в Европа от Новия Свят и около 16 век те вече са се отглеждали домашно и в Италия, Франция...

Избор и съхранение на агнешко месо
- Купувайте агнешко месо, чието месо е плътно и с леко розовеникав цвят....
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: