Gotvach.bg»Избрани Колекции»Домашно Пушене на Месо
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Приготвянето на пушено сирене в домашни условия е забавен и удовлетворяващ процес, който може да превърне всяко ястие в кулинарен шедьовър....

Месото на домашните птици е богато на вода, соли, белтъчини и витамини....

Свинските суджуци се приготвят от 4 части смляно свинско месо и 1 част твърда сланина, нарязана на малки квадратчета....

Първото и най-важно условие за приготвяне е да мариновате месото за домашния дюнер....

Топло пушен хранителен продукт (напр. топло пушена риба) е продукт, обработен по технологията на топлото (горещото) опушване....

Студено пушен продукт (напр. студено пушена риба) се нарича хранителният продукт, обработен по технологията на студеното пушене....

1

Христофор Колумб е пренесъл тези птици при връщането си в Европа от Новия Свят и около 16 век те вече са се отглеждали домашно и в Италия, Франция...

Избор и съхранение на агнешко месо
- Купувайте агнешко месо, чието месо е плътно и с леко розовеникав цвят....

Вреди от говеждото месо
Наред с ползите, консумацията на говеждо месо носи и някои негативи....

Избор на гъше месо
Ще познаете гъшето месо по неговия сравнително тъмен цвят. То прилича на месото от патица....
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: