Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пушено месо как се прави
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пушено месо как се прави

Пушено месо как се прави

Открий всички 12 избрани предложения за пушено месо как се прави в Gotvach.bg.
Домашно опушване на месоДомашно опушване на месоПроцедурата се прави, като се опушва с горещ пушек....
Методи за опушване на месаМетоди за опушване на меса
Традиционното опушване се дели на топли и студено. Студеното опушване се прави при температура от 18 до 22 градуса....
Как се прави контролирано осоляване на месо?Как се прави контролирано осоляване на месо?
Първото се прави като месото директно се обтрива със солта, докато при мокрото осоляване е необходимо да си приготвите солна саламура, като разтворите...
Как се прави пушен бекон?Как се прави пушен бекон?
Следва най-важната част в процеса - същинското опушване на месото. Беконът се опушва в сушилня....
Как се прави пушен червен пипер?Как се прави пушен червен пипер?
1
Всеки ден се обръщат на ръка и това се прави за 10 -15 дни. След като се изсушат, пиперките се почистват от семената и жилките....
Как се готви месо от диво прасеКак се готви месо от диво прасе
Месото от диво прасе има много особености и трябва да се спазват някои правила, за да бъде приготвено вкусно....
Как се опушва месото?Как се опушва месото?
Топло опушване на месо Топлото опушване на месо се осъществява при температура 20 - 30 градуса....
Месо в буркани как се прави?Месо в буркани как се прави?
По принцип лятно време, хората не правят буркани с месо....
Как се прави месо на пара?Как се прави месо на пара?
вече се поставя месо....
Опушване на пиле в домашни условияОпушване на пиле в домашни условия
Как да си приготвите пушено пиле в домашни условия, без вредни добавки и консерванти?...
Пушено сирене в домашни условияПушено сирене в домашни условия
Този процес позволява на сиренето да абсорбира пушека, без да се разтапя....

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка: