Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пушено месо как се прави
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Методи за опушване на меса
Топлото опушване от своя страна, се прави при температура от 35 до 45 градуса....
Как се прави пушен бекон?
Приговянето на пушен бекон не е лека задача, особено за начинаещите готвачи, които правят своите първи стъпки в кухнята....
Как се прави пушен червен пипер?Всеки ден се обръщат на ръка и това се прави за 10 -15 дни. След като се изсушат, пиперките се почистват от семената и жилките....
1
Как се готви месо от диво прасе
Месото от диво прасе има много особености и трябва да се спазват някои правила, за да бъде приготвено вкусно....
Как се опушва месото?
Топло опушване на месо
Топлото опушване на месо се осъществява при температура 20 - 30 градуса....
Какво е МОМ - как се прави и къде се влага (машинно обезкостено месо)
да откриете частици истинско месо....
Опушване на пиле в домашни условия
Как да си приготвите пушено пиле в домашни условия, без вредни добавки и консерванти?...
Пушено сирене в домашни условия
Пушеното сирене е деликатес с уникален вкус и аромат, получени чрез процеса на опушване....
Рейтинг
4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка: