Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пушено месо как се прави
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Традиционното опушване се дели на топли и студено.
Студеното опушване се прави при температура от 18 до 22 градуса....

Първото се прави като месото директно се обтрива със солта, докато при мокрото осоляване е необходимо да си приготвите солна саламура, като разтворите...

Следва най-важната част в процеса - същинското опушване на месото. Беконът се опушва в сушилня....

1

Месото от диво прасе има много особености и трябва да се спазват някои правила, за да бъде приготвено вкусно....

Топло опушване на месо
Топлото опушване на месо се осъществява при температура 20 - 30 градуса....

Как да си приготвите пушено пиле в домашни условия, без вредни добавки и консерванти?...

Този процес позволява на сиренето да абсорбира пушека, без да се разтапя....
Рейтинг
4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка: