Gotvach.bg»Избрани Колекции»Домашно Осолено Месо
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Домашно осолено свинско месоПриготвеното за осоляване месо се нарязва на филии, дебели около 2.5 см....
Домашно опушване на месо
За да избегнете това, всяко парче месо се обвива с парче плътна намокрена хартия.
Свинско месо се опушва за около пет часа....
Домашно консервирано свинско месоЗатваряне на свинско месо в буркани е често срещата практика у нас. За целта ви трябва прясно месо от току-що заклано прасе....
1
Овнешко месо с ориз
Измиваме месото добре и го нарязваме на порции, които задушаваме в собствената му мазнина и малко сол....
Телешко месо с нахут
Сгорещяваме олиото и запържваме нарязаното месо. След това добавяме ситно нарязания лук, нарязаните моркови и всичко оставяме да се задуши....
Месо с кисели краставички
Също така нарязваме и кисели краставички, загряваме фурната на 200 градуса, моята е с вентилатор за това на 180 пека слагаме готовото овкусено месо...
Овнешко месо с юфка
Нарязваме месото на порции, слагаме го в йенска тенджера и го поръсваме със сол....
Агнешко Месо в БурканиНарязваме на едри хапки месото.
В тиган поставяме мазнината и пържим от двете страни....
1
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 9
52
43
33
21
10
Дай твоята оценка: