Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Опушва Месо
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Домашно опушване на месоПрочетете още:
- как да опушим пиле;
- как да опушим сланина;
- как да опушим риба;...
Как сами да си опушим месоКогато месото се опушва, топлината е ниска и месото се приготвя бавно, за да се гарантира отличен резултат и автентичен вкус....
1
Как се опушва месото?
Топло опушване на месо
Топлото опушване на месо се осъществява при температура 20 - 30 градуса....
Как се опушва сирене?
Методи за опушване на сирене
Съществуват два основни метода за опушване на сирене: студено и топло опушване....
Как се опушва риба?
За качественото опушване на риба ви трябва риба (скумрия, бяла риба), сол, дървени стърготини, съд за опушване и мерак....
Топящ се паниран кашкавал
Топящият се паниран кашкавал поднесете със свежа, зелена салата.
Добър апетит!...
Салата Преливащи се цветове
Сварват се морковът, цвеклото и целината.
Изцеждат се и се поставят в купа, овкусява се със соса и се гарнира с маслините и магданоза....
Пиле Омъжи се за менМесото се покрива със свежо фолио и с чукче се начуква, без да се разкъсва. Поставя се в брашно и се напудря и от двете страни....
1
Палачинки, които не се късатМлякото леко се загрява. Яйцата се разбиват.
Нишестето се смесва със захарта и солта и се разтваря в част от млякото....
5
Бухти, които се обръщат самиПържат се до зачервяване.
Поръсват се топли с пудра захар.
Бухтите, които се обръщат сами са готови....
4
Топящи се в устата бисквитки
По принцип тези топящи се в устата бързи и икономични бисквитки може да се направят без кокосово масло само с олио ( 1ч.ч.) - аз имах и реших 50/50...
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 7
53
41
32
21
10
Дай твоята оценка: