Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Опушва Месо
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Опушва Месо

Как се Опушва Месо

Открий всички 12 кулинарни идеи за как се опушва месо в Gotvach.bg.
Домашно опушване на месоДомашно опушване на месоПрочетете още: - как да опушим пиле; - как да опушим сланина; - как да опушим риба;...
Как сами да си опушим месоКак сами да си опушим месо
1
Когато месото се опушва, топлината е ниска и месото се приготвя бавно, за да се гарантира отличен резултат и автентичен вкус....
Как се опушва месото?Как се опушва месото?
Топло опушване на месо Топлото опушване на месо се осъществява при температура 20 - 30 градуса....
Как се опушва риба?Как се опушва риба?
За качественото опушване на риба ви трябва риба (скумрия, бяла риба), сол, дървени стърготини, съд за опушване и мерак....
Топящи се Маслени КроасанчетаТопящи се Маслени Кроасанчета
Топящите се Маслени Кроасанчета са страхотни....
Топящ се паниран кашкавалТопящ се паниран кашкавал
Топящият се паниран кашкавал поднесете със свежа, зелена салата. Добър апетит!...
Салата Преливащи се цветовеСалата Преливащи се цветове
Сварват се морковът, цвеклото и целината. Изцеждат се и се поставят в купа, овкусява се със соса и се гарнира с маслините и магданоза....
Бухти, които се обръщат самиБухти, които се обръщат сами
4
Пържат се до зачервяване. Поръсват се топли с пудра захар. Бухтите, които се обръщат сами са готови....
Как се прави перлена захарКак се прави перлена захар
На Люси Евтимова е с добавка на брашно, а по-точно: Към 3 супени лъжици захар се прибавя 1 с. л. брашно, разбърква се до паста, така се да се задържа...
Топящи се в устата бисквиткиТопящи се в устата бисквитки
По принцип тези топящи се в устата бързи и икономични бисквитки може да се направят без кокосово масло само с олио ( 1ч.ч.) - аз имах и реших 50/50...
Пиле Омъжи се за менПиле Омъжи се за мен
1
Месото се покрива със свежо фолио и с чукче се начуква, без да се разкъсва. Поставя се в брашно и се напудря и от двете страни....
Палачинки, които не се късатПалачинки, които не се късат
5
Млякото леко се загрява. Яйцата се разбиват. Нишестето се смесва със захарта и солта и се разтваря в част от млякото....

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 7
53
41
32
21
10
Дай твоята оценка: