Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Опушва Месо
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

1

Топлото опушване включва по-високи температури (между 60°C и 80°C) и обикновено се използва за други видове храни като месо и риба....

Топло опушване на месо
Топлото опушване на месо се осъществява при температура 20 - 30 градуса....

На дъното на баката се слагат сухи букови или други дървесни трици, като не се препоръчва слагането на чамови трици, защото вгорчават месото....

1

Сварват се морковът, цвеклото и целината.
Изцеждат се и се поставят в купа, овкусява се със соса и се гарнира с маслините и магданоза....

5

Месото се покрива със свежо фолио и с чукче се начуква, без да се разкъсва. Поставя се в брашно и се напудря и от двете страни....

4

По принцип тези топящи се в устата бързи и икономични бисквитки може да се направят без кокосово масло само с олио ( 1ч.ч.) - аз имах и реших 50/50...
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 7
53
41
32
21
10
Дай твоята оценка: