Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Опушва Паламуд
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Опушва Паламуд

Как се Опушва Паламуд

Разгледай всички 12 кулинарни идеи за как се опушва паламуд в Gotvach.bg.
ПаламудПаламудСред класическите ястия с паламуд са: - паниран паламуд; - паламуд на фурна; - паламуд на тиган....
Как да сготвим паламудКак да сготвим паламуд
Всеки от вас си спомня, че тази година паламуда беше изненадващо много....
Как се опушва месото?Как се опушва месото?
Топло опушване на месо Топлото опушване на месо се осъществява при температура 20 - 30 градуса....
Как се опушва риба?Как се опушва риба?
За качественото опушване на риба ви трябва риба (скумрия, бяла риба), сол, дървени стърготини, съд за опушване и мерак....
Как се пече паламуд?Как се пече паламуд?
паламуд – 1 бр....
Как се осолява паламуд?Как се осолява паламуд?
С тази сол се напълва хубаво паламудът, включително и главата. С това, което остава от солта в тавата, се заравя паламудът....
Как се прави прясно осолен паламуд?Как се прави прясно осолен паламуд?
През есенния улов рибата е по-тлъста и много по-вкусна за консумация като суров (в суши), пържена или печена, консервирана с доматен сос или опушена...
Как се осолява паламуд и скумрия?Как се осолява паламуд и скумрия?
На първо място трябва да подберете съвсем пресен паламуд или скумрия....
Домашно опушване на месоДомашно опушване на месо
Прочетете още: - как да опушим пиле; - как да опушим сланина; - как да опушим риба;...
Как да опушим свинска плешкаКак да опушим свинска плешка
После се оставя да изсъхне и е готово за опушване....
Да си опушим сами сланинаДа си опушим сами сланина
Сланината се опушва на пушек, който сте създали със стърготини....
Как да си опушим сьомгаКак да си опушим сьомга
Времето, за което се опушва сьомгата, е около 20 минути, като може след като минат 10 минути да я обърнете, за да се опуши по-добре и да има равномерен...

Рейтинг

3.3
Общо гласували: 3
51
40
31
21
10
Дай твоята оценка: