Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Опушва Паламуд
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
ПаламудСред класическите ястия с паламуд са:
- паниран паламуд;
- паламуд на фурна;
- паламуд на тиган....
Как се опушва месото?
Топло опушване на месо
Топлото опушване на месо се осъществява при температура 20 - 30 градуса....
Как се опушва риба?
За качественото опушване на риба ви трябва риба (скумрия, бяла риба), сол, дървени стърготини, съд за опушване и мерак....
Как се осолява паламуд?
С тази сол се напълва хубаво паламудът, включително и главата.
С това, което остава от солта в тавата, се заравя паламудът....
Как се прави прясно осолен паламуд?
През есенния улов рибата е по-тлъста и много по-вкусна за консумация като суров (в суши), пържена или печена, консервирана с доматен сос или опушена...
Как се осолява паламуд и скумрия?
На първо място трябва да подберете съвсем пресен паламуд или скумрия....
Домашно опушване на месо
Прочетете още:
- как да опушим пиле;
- как да опушим сланина;
- как да опушим риба;...
Как да си опушим сьомга
Времето, за което се опушва сьомгата, е около 20 минути, като може след като минат 10 минути да я обърнете, за да се опуши по-добре и да има равномерен...
Рейтинг
3.3
Общо гласували: 3
51
40
31
21
10
Дай твоята оценка: