Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Опушва Паламуд
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Опитайте непременно и тези изпитани рецепти за паламуд или научете как се осолява паламуд и как се прави веян паламуд....

Топло опушване на месо
Топлото опушване на месо се осъществява при температура 20 - 30 градуса....

След това се изплаква и оставя 1-2 часа, за да се отцеди и изсуши, преди да се пристъпи към същинското опушване....

Паламудът може да се консумира пресен, солен, пушен, консервиран, пържен и печен....

С тази сол се напълва хубаво паламудът, включително и главата.
С това, което остава от солта в тавата, се заравя паламудът....

2

Опитай и нашите други рецепти за паламуд или виж как се пече паламуд....

След това се вади от водата, оставя се да изсъхне напълно и е готово за опушване....

Традиционното опушване се дели на топли и студено.
Студеното опушване се прави при температура от 18 до 22 градуса....
Рейтинг
3.3
Общо гласували: 3
51
40
31
21
10
Дай твоята оценка: