Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пържен Паламуд
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Паламуда почистваме добре и нарязваме напречно на шайби.
Първо режем перките и главата като запазваме корема цял и чести с остър нож....

Сипвате 8 чаши вода и прибавяте нарязания на малки парчета паламуд.
Варите на тих огън....

Първо, рибата паламуд се почиства добре.
Нарязва се на парчета, после се поръсва със сол и се маринова с лимонов сок....

Почистете паламуда и го нарежете на шайби. Пасирайте доматите, които предварително може да обелите по желание....

Обелвате лука и без да го режете, го сварявате във вода. След това отцеждате и заливате с виното, водата, оцета и зехтина.
Добавяте дафиновия...

Измиваме паламуда със студена вода. Рибата се почиства от хриле, коремни вътрешности и перки....

Почистете добре рибата, отстранете и главата. Нарежете я на шайби с дебелина 1.5 см. или 1 пръст. Поръсете всяко едно парче с морска сол и черен пипер...

Почистете паламуда и махнете главите. Сложете да заври 1 л вода с олиото и посолете на вкус....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 7
53
43
31
20
10
Дай твоята оценка: