Gotvach.bg»Избрани Колекции»Осоляване на Паламуд
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Опитай непременно и другите ни рецепти с паламуд или прочети и тези съвети за осоляване на паламуд в домашни условия....

Опитайте непременно и тези изпитани рецепти за паламуд или научете как се осолява паламуд и как се прави веян паламуд....

Завързваме осоления паламуд за опашката със здрав конец, а корема му разтваряме с клечка (лозова пръчка)....

1

3

Измиваме паламуда със студена вода. Рибата се почиства от хриле, коремни вътрешности и перки....

Почистете добре рибата, отстранете и главата. Нарежете я на шайби с дебелина 1.5 см. или 1 пръст. Поръсете всяко едно парче с морска сол и черен пипер...
Рейтинг
4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: