Gotvach.bg»Избрани Колекции»Осоляване на Паламуд
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Осолен паламудОсоленият паламуд се сервира с пресен лук, маслини, лимон и бяло сухо вино - например шардоне или ризлинг....
Как се осолява паламуд?
Опитай непременно и другите ни рецепти с паламуд или прочети и тези съвети за осоляване на паламуд в домашни условия....
Как се прави прясно осолен паламуд?
Завързваме осоления паламуд за опашката със здрав конец, а корема му разтваряме с клечка (лозова пръчка)....
Паламуд консерваИзчистваме рибата, измиваме и режем на трахули. Приготвяме саламура от едрата сол, пускаме вътре яйце, яйцето трябва да се показва колкото пет стотинки...
1
Консервиран ПаламудВече почистения паламуд нареждаме в чисти бурканчета, подходящи за стерилизиране....
3
Чорба от паламуд
Чорбата от паламуд е много вкусна!
Съвети:
Тази стара рибарска рецепта е основата за всички рибни чорби и бульони за супи....
Рейтинг
4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: