Gotvach.bg»Избрани Колекции»Осоляване на Риба
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Осоляване на Риба

Осоляване на Риба

Прегледай всички 24 подбрани съвети относно осоляване на риба в Gotvach.bg.
Осолен паламудОсолен паламудОсоленият паламуд се сервира с пресен лук, маслини, лимон и бяло сухо вино - например шардоне или ризлинг....
Осоляване на рибаОсоляване на риба
Ето и някои рецепти за маринована и/или осолена риба: осолена скумрия, маринована хамсия и маринована скумрия....
Как се осолява паламуд и скумрия?Как се осолява паламуд и скумрия?
2
Ние сме склонни да се съгласим, а и приготвянето на осолен паламуд или скумрия не е кой знае колко трудно....
Сьомгова пъстърваСьомгова пъстърва
Осолете и поръсете с черен пипер....
Сьомга и пъстърва при суха кожаСьомга и пъстърва при суха кожа
Сьомгата и пъстървата зареждат мозъка с енергия, а косата и кожата – със сияние....
Няколко варианта за осоляване на рибаНяколко варианта за осоляване на риба
Осоляване на риба със суха сол Рибата се измива от слузта, почиства се от люспите и вътрешностите и се отцежда....
Как се прави прясно осолен паламуд?Как се прави прясно осолен паламуд?
Завързваме осоления паламуд за опашката със здрав конец, а корема му разтваряме с клечка (лозова пръчка)....
ПаламудПаламуд
Състав на паламуда Заедно с риби като скумрията, сьомгата, сардината, харингата и други паламудът се причислява към мазните риби....
Осолен чернокопОсолен чернокоп
Има различни видове на осоляване, но този вид, който представям, е с изчистена риба....
Как се осолява паламуд?Как се осолява паламуд?
Опитай непременно и другите ни рецепти с паламуд или прочети и тези съвети за осоляване на паламуд в домашни условия....
Цитрусова риба скумрияЦитрусова риба скумрия
1
Почистваме скумриите от глави, опашки и вътрешности, измиваме и разполовяваме на две равни филета. Разтъкваме ги със сол и черен пипер. Разбъркваме...
Сьомга с портокалиСьомга с портокали
Сервирайте сьомгата с портокали топла, поръсена със ситно нарязани печени бадеми....

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка: