Gotvach.bg»Избрани Колекции»Сушен Паламуд
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Срежете рибата откъм корема, премахнете вътрешностите и главата и я измийте на течаща вода. Подсушете месото и го нарежете на парчета.
Осолете...

Първо, рибата паламуд се почиства добре.
Нарязва се на парчета, после се поръсва със сол и се маринова с лимонов сок....

Обелвате лука и без да го режете, го сварявате във вода. След това отцеждате и заливате с виното, водата, оцета и зехтина.
Добавяте дафиновия...

Почистете паламуда и го нарежете на шайби. Пасирайте доматите, които предварително може да обелите по желание....

Измиваме паламуда със студена вода. Рибата се почиства от хриле, коремни вътрешности и перки....

Почистете добре рибата, отстранете и главата. Нарежете я на шайби с дебелина 1.5 см. или 1 пръст. Поръсете всяко едно парче с морска сол и черен пипер...

6

Почистете паламуда и махнете главите. Сложете да заври 1 л вода с олиото и посолете на вкус....

10

Шайбите паламуд се овалват в царевичното брашно, в което са смесени подправките - чесън на прах, сушени девесил, мащерка, копър, сол и черен пипер...
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 7
52
42
32
21
10
Дай твоята оценка: