Gotvach.bg»Избрани Колекции»Паламуд Плакия
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Плакия от паламудПолейте щедро със зехтин и лимонов сок и сложете плакията от паламуд да се изпече за около 40 минути в предварително загряна на 180 градуса фурна....
Плакия с млада бакла
Когато е напълно готова плакията, изключете котлона и поръсете с 2 с.л. ситно накълцан пресен копър.
Плакията с млада бакла е готова....
Шаран плакия с праз
Заливаме ги с горната смес и печем плакията във фурна около 30 минути на 180 градуса.
Шаранът плакия с праз е готов....
Риба плакия с вино
Добре почистената риба се нарязва на порции и се натрива със сол и черен пипер. След това се овалва в брашно и се подрежда в предварително намазнена...
Риба плакия с доматиПочистете скумрията и я нарежете. Поставете парчетата в намазнена тава. Накълцайте целината и лука и ги задушете в останалата мазнина.
Когато...
2
Скумрия плакия с ориз
Почистената риба нарязваме на порции, посоляваме и поръсваме с черен пипер. Нарязания на филийки лук задушаваме в олиото заедно с 3 настъргани домата...
Скумрия плакия с пащърнак
Може да се поднесе скумрията плакия както топла, така и студена.
Източник: Снежина Янакиева от Кулинарна мрежа...
Плакия от леща
Поднесете лещата плакия с лъжица цедено кисело мляко по желание, поръсена с накълцан магданоз....
Плакия от гъби
Плакията от гъби се пече в предварително загряна фурна на 200 градуса за половин час....
Плакия от бамя
Бамята се измива, изчиства и напръсква с оцет и малко сол и я оставяме да престои 5-10 минути.
Нарязваме лука на дребно и доматите на кубчета...
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: