Gotvach.bg»Избрани Колекции»Паламуд Плакия
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Паламуд Плакия

Паламуд Плакия

Открий всички 12 избрани предложения за паламуд плакия в Gotvach.bg.
Плакия от паламудПлакия от паламудПолейте щедро със зехтин и лимонов сок и сложете плакията от паламуд да се изпече за около 40 минути в предварително загряна на 180 градуса фурна....
Плакия с млада баклаПлакия с млада бакла
Когато е напълно готова плакията, изключете котлона и поръсете с 2 с.л. ситно накълцан пресен копър. Плакията с млада бакла е готова....
Шаран плакия с празШаран плакия с праз
Заливаме ги с горната смес и печем плакията във фурна около 30 минути на 180 градуса. Шаранът плакия с праз е готов....
Скумрия плакия с пащърнакСкумрия плакия с пащърнак
Може да се поднесе скумрията плакия както топла, така и студена. Източник: Снежина Янакиева от Кулинарна мрежа...
Скумрия плакия с оризСкумрия плакия с ориз
Почистената риба нарязваме на порции, посоляваме и поръсваме с черен пипер. Нарязания на филийки лук задушаваме в олиото заедно с 3 настъргани домата...
Скумрия плакия с маслиниСкумрия плакия с маслини
Срвирайте плакията с резенчета лимон. Да ви е сладко!...
Риба плакия с виноРиба плакия с вино
Добре почистената риба се нарязва на порции и се натрива със сол и черен пипер. След това се овалва в брашно и се подрежда в предварително намазнена...
Риба плакия с доматиРиба плакия с домати
2
Почистете скумрията и я нарежете. Поставете парчетата в намазнена тава. Накълцайте целината и лука и ги задушете в останалата мазнина. Когато...
Плакия от коприваПлакия от коприва
Копривата се почиства, измива и се сварява в леко подсолена вода. Сварената коприва се прецежда и се нарязва на ситно. Двете глави лук се нарязват...
Плакия от картофиПлакия от картофи
След което се прибавя към подготвената за печене плакия....
Плакия от бамяПлакия от бамя
Бамята се измива, изчиства и напръсква с оцет и малко сол и я оставяме да престои 5-10 минути. Нарязваме лука на дребно и доматите на кубчета...
Плакия по градинарскиПлакия по градинарски
Преди да поднесете плакията по градинарски, нарежете останалия магданоз и поръсете. Добър апетит!...

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: