Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


6

Измийте и почистете рибата. Овкусете с лимон и сол и оставете настрана. Нарежете на едро лука, чесъна и моркова. В дълбок тиган загрейте олио и задушете...

3

Паламудът се изчиства и се посипва хубаво със солта. Оставя се така за 24 часа да се осоли....

Почистете паламуда, отрежете главата и извадете вътрешностите. Посолете го. Запържете настъргания лук в 2-3 с.л. масло....

2

Най-отгоре нареждаме накъсания и почистен от костите паламуд.
Украсяваме салатата с маслини и сервираме....

Нарязвате морковите и лука и ги слагате в тенджера. Задушавате с олиото и малко вода. Нарязвате доматите на ситно и ги добавяте заедно с чесъна....

Оформяме малки кюфтета, овалваме ги в брашното и галетата и пържим в сгорещеното олио....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 7
53
43
31
20
10
Дай твоята оценка: