Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Парфета

Парфета

Разгледай всички 12 авторски предложения за парфета в Gotvach.bg.
Бананово парфеБананово парфеПасираме бананите и към тях прибавяме сметаната и захарта и разбиваме, докато се разтвори захарта. През това време си разтваряме желатина на водна...
Цитрусово парфеЦитрусово парфе
Преди сервиране съдът се потапя за малко в гореща вода и парфето се обръща върху чиния за сервиране. По желание може да се украси допълнително....
Пасти парфеПасти парфе
3
От яйцата, захарта, маслото, какаото и брашното се приготвя тесто и се изпича на тънки блатове. Шоколадът се стопява на водна баня и след охлаждане...
Лесно парфеЛесно парфе
Киселото мляко се изцежда. Към него се добавят сокът от лимона, орехите смлени на ситно, бурканчето сладко и 3 белтъка разбити на сняг. Всичко това...
Плодово парфеПлодово парфе
Разбийте яйцата със захарта, след което постепенно прибавете останалите продукти. Изсипете тестото в намазана с масло правоъгълна тава и го изпечете...
Пудинг парфеПудинг парфе
Нарежете и сервирайте парфето, полято с малко шери....
Парфе ЗебраПарфе Зебра
5
Разбийте сметаната с миксер, за да стане леко пухкава. Прибавете захарта и киселото мляко и разбийте до получаване на еднородна смес. Разтворете желатина...
Ягодово парфеЯгодово парфе
1
Прибавят се разбитите белтъци, изсипва се половината от крема на парфе. Добавят се ягодите и останалата част от сместа. Украсява се с ягоди....
Малиново парфеМалиново парфе
За парфето: В купа разбъркваме целите почистени малини заедно с разбитите с тел кисело мляко, сметана и захар....
Торта парфеТорта парфе
1
Тортата парфе е страхотна, опитайте я!...
Здавословно парфеЗдавословно парфе
1
Намачкване банана с вилица (не го пасираме, защото така консистенцията му се променя). Смесваме намачкания банан с меда и разбъркваме. Смесваме...
Експресно парфеЕкспресно парфе
6
След това изваждаме парфето и отделяме стените на тавата. Може да се сервира веднага или да се охлади още малко....

Рейтинг

4
Общо гласували: 9
54
42
32
21
10
Дай твоята оценка: