Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Парфета

Парфета

Разгледай всички 12 авторски предложения за парфета в Gotvach.bg.
Сладоледено парфеСладоледено парфеБисквитите за торта се поставят в кухненски робот и се смилат на ситно. Кравето масло се разтопява. Смесва се с бисквитите и двете съставки се...
Торта парфеТорта парфе
1
Приготвяне на блата: Брашното се пресява заедно с бакпулвера. Яйцата и захарта се разбиват с миксер до побеляване. Към яйчната смес се прибавят...
Плодово парфеПлодово парфе
Разбийте яйцата със захарта, след което постепенно прибавете останалите продукти. Изсипете тестото в намазана с масло правоъгълна тава и го изпечете...
Бананово парфеБананово парфе
2
Пасираме бананите и към тях прибавяме сметаната и захарта и разбиваме, докато се разтвори захарта. През това време си разтваряме желатина на водна...
Лесно парфеЛесно парфе
Киселото мляко се изцежда. Към него се добавят сокът от лимона, орехите смлени на ситно, бурканчето сладко и 3 белтъка разбити на сняг. Всичко това...
Цитрусово парфеЦитрусово парфе
Жълтъците се смесват с половината захар и се слагат на слаб огън. Бъркат се, докато захарта се стопи. Свалят се от котлона и се разбъркват, докато...
Пасти парфеПасти парфе
3
От яйцата, захарта, маслото, какаото и брашното се приготвя тесто и се изпича на тънки блатове. Шоколадът се стопява на водна баня и след охлаждане...
Пудинг парфеПудинг парфе
Загрейте портокаловата кора и сок с шерито заедно със стафидите и сливите за 3-5 минути. Пасирайте сместа. Разбийте захарта с жълтъците за 5 минути...
Ягодово парфеЯгодово парфе
1
Белтъците се разбиват на сняг. Добавя се половината от захарта и се разбъркват, докато се получи твърди и лъскави връхчета. В отделна купа се...
Малиново парфеМалиново парфе
За блата: Разбиваме белтъците на сняг със захарта и започваме да прибавяме жълтъците един по един, разбъркваме и тях и добавяме брашното лъжица по...
Парфе ЗебраПарфе Зебра
5
Разбийте сметаната с миксер, за да стане леко пухкава. Прибавете захарта и киселото мляко и разбийте до получаване на еднородна смес. Разтворете желатина...
Здавословно парфеЗдавословно парфе
1
Намачкване банана с вилица (не го пасираме, защото така консистенцията му се променя). Смесваме намачкания банан с меда и разбъркваме. Смесваме...

Рейтинг

4
Общо гласували: 9
54
42
32
21
10
Дай твоята оценка: