Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пене ригате от патладжани
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пене ригате от патладжани

Пене ригате от патладжани

Прегледай всички 12 подбрани съвети за пене ригате от патладжани в Gotvach.bg.
Пене ригате, чери доматчета и моцарелаПене ригате, чери доматчета и моцарелаПрибавя се сокът от единия лимон, нарязаното сирене и нарязания на ситно риган....
Пене ригате с пет сирена и сметанаПене ригате с пет сирена и сметана
2
Пене ригате с пет сирена и сметана е много вкусно....
Пене Ригате с морски дарове и лимонПене Ригате с морски дарове и лимон
Сваряваме макароните в подсолена вода и ги изцеждаме добре. Отделно в дълбок тиган запържваме наситнените лук и чушки. Бъркаме и прибавяме всички...
Пене с патладжани и тиквичкиПене с патладжани и тиквички
Запичат се патладжаните и тиквичката също. Макароните се разбъркват със зеленчуците....
Пене ригате с рулца от раци и зеленчуциПене ригате с рулца от раци и зеленчуци
Пене ригате с рулца от раци и зеленчуци са готови....
Паста Пене Ригате с риба тон в кукеоПаста Пене Ригате с риба тон в кукео
Излейте зехтина от консервите риба тон в тенджерата. Обелете и нарежете на дребно лука. Включете кукеото на режим пържене. Изчакайте да загрее...
Паста пене с тиквички и патладжанПаста пене с тиквички и патладжан
Обелете патладжана и тиквичката. Нарежете ги на кубчета. Посолете патладжана и го оставете за около час да се отцеди....
Запечена паста пене с патладжани ала сицилианаЗапечена паста пене с патладжани ала сицилиана
Отцедете пастата и я прехвърлете в тавичка, добавете патладжаните, доматения сос и половината моцарела....
Патладжани с пармезанПатладжани с пармезан
Измиваме и нарязваме патладжаните на филийки с дебелина около 1 см....
Патладжани с извараПатладжани с извара
Изваждаме тавата с патладжаните и на всеки поставяме кръгъл резен домат....
Патладжани в гювечетаПатладжани в гювечета
Измиваме патладжана и опичаме цял. Оставяме в съд с капак да омекне и лесно белим от люспите....
Патладжани с къриПатладжани с къри
Добавят се доматите, патладжанът и лютата чушка. Поръсва се със сол. Държи се на огъня около 20-25 минути до омекване на зеленчуците....

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 6
53
42
31
20
10
Дай твоята оценка: