Gotvach.bg»Избрани Колекции»Ползите от Риган Подправка
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Измийте много добре зеленчуците. Обелете морковите, главите целина и пащърнака.
Измийте ги отново и ги настържете на едрото ренде. Магданоза и...

Подправката е течна и са достатъчни 2-3 малки лъжички за овкусяване на ястия с ориз, картофи, зеле и други, за които прецените....

8

1

Обелете чесъна и го намачкайте с нож.
Лютата чушка, мащерката, чесънът, черният пипер, резенето и дафиновият лист се слагат в бутилка и се заливат...

Смесете заедно всички подправките и ги запечете на сух тиган за 2 минути, за да пуснат ароматите си.
Добавете виното, олиото и портокаловия сок...

Обелват се картофите, измиват се и те се овкусяват с подправки (кориандър, лук, чубрица, червен пипер, риган) и се прибавят към пилето....

За да се получи добро тесто с добре изразен аромат на подправките, се смесват чесънът, ригана и босилека със зехтина и се оставят да престоят 20-тина...

Почистете и измийте рибата. На всяка риба направете разрези от едната страна.
Овкусете със сол, черен пипер и сока от половината лимон. Нарежете...

3
Рейтинг
4.1
Общо гласували: 8
52
45
31
20
10
Дай твоята оценка: