Gotvach.bg»Избрани Колекции»Ладийки от Патладжан
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Напълнете получените лодки със сместа, към която сте добавили и пасираната вътрешност на картофите....

1

Сложете лодките от патладжан с пуешко да се пече на 200 °C за 15 минути....

Всяка от половинките патладжан напълнете с плънката и подредете в голяма тава. Сложете да се пекат на 220 градуса....

Оттегля се от огъня и се пълнят подготвените ладийки от патладжан /около 2-3 с. л. за всяка/....

Изпечените лодки се вадят, поръсват се с малко зехтин и пармезан и се поднасят. ....

Кашкавалът се настъргва и с него се поръсват обилно лодките. Връщат се във фурната за още около 2 минути....

Когато се опекат, тавата се вади и върху лодките се поръсва кашкавал. Връща се обратно във фурната, докато кашкавалът се разтопи....

2
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 5
53
41
30
21
10
Дай твоята оценка: