Gotvach.bg»Избрани Колекции»Плънка за Палачинки с Кайма
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


В тиган загряваме краве масло и запържваме палачинките с кайма и гъби от всички страни....

Като остане на мазнина слагате и каймата. Цялата смес се запържва и се добавят подправките. С получената плънка се пълнят палачинките....

Оформяне на пълнената палачинка: Вземаме готовата вече палачинка, като върху нея поставяме от каймата, нарязаните на дребно гъби, настъргания кашкавал...

1

Запържваме каймата в олиото и когато се зачерви лекичко, добавяме солта, пипера и доматената паста....

Разбъркваме и пълним солените палачинки.
Солените палачинки с кайма и варени яйца са готови....

Запържете каймата до промяна на цвета ѝ. Добавете кетчупа и нарязаните на ситно кисели краставички....

След като изстине каймата, слагаме я по 1. 5- 2 с.л. в едната страна на палачинка (като сармички). Може да се забоде с клечка....

След като омекне добавете каймата и подправката, пържите за около 10 минути докато каймата стане на трохи и на мазнина....
Рейтинг
4.1
Общо гласували: 8
53
44
30
21
10
Дай твоята оценка: