Gotvach.bg»Избрани Колекции»Постен Тутманик
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Постен Тутманик

Постен Тутманик

Прегледай всички 12 избрани предложения относно постен тутманик в Gotvach.bg.
Икономичен и постен тутманикИкономичен и постен тутманикЗавийте го с кърпа за 10 минути, след което е готов за консумация - топъл или вече изстинал - прекрасен, бърз и лесен постен тутманик!...
Тутманик с празТутманик с праз
1
След като е готов, тутманикът с праз се поръсва с малко вода и се покрива с вестник и кърпа за 5 минути. Тутманикът се сервира топъл....
Тутманик (с миксер)Тутманик (с миксер)
След като е готов, тутманика го оставете да втасва 30 минути и печете на 170 градуса....
Тутманик с каймаТутманик с кайма
Намажете тутманика с второто яйце, надупчете леко с вилица и сложете да се изпече в загряна фурна за около 30 минути или до готовност....
Тутманик с масТутманик с мас
10
Сложете тутманика с мас да се изпече в незагрята фурна на 170 градуса до готовност....
Тутманик с месоТутманик с месо
Приготвяме плънката, като в сгорещеното олио изпържваме нарязан ситно лук. Към него прибавяме каймата, а после черния пипер, брашното и при необходимост...
Тутманик с овесени ядкиТутманик с овесени ядки
Тутманик с овесени ядки - здравословен и много вкусен....
Бъркан тутманик с маяБъркан тутманик с мая
Печете пухкавия тутманик в загрята фурна на 160°C до готовност. Още топъл, се намазва с масло бърканият тутманик с мая....
Бъркан тутманик с яйцаБъркан тутманик с яйца
Класически тутманик със сирене, който да хапнете за закуска, обяд или пък на пикник....
Лимецов тутманик с ГХИЛимецов тутманик с ГХИ
Лимецовият тутманик с ГХИ е готов....
Тутманик с фини кориТутманик с фини кори
Тутманикът се пече се на 180 градуса за 25-30 минути. Тутманикът с фини кори е много вкусен....
Сусамен тутманик с кашкавалСусамен тутманик с кашкавал
Извадете, нарежете и хапнете за закуска бъркан тутманик със сирене и кашкавал. Добър апетит!...

Рейтинг

4
Общо гласували: 8
53
43
31
21
10
Дай твоята оценка: