Gotvach.bg»Избрани Колекции»Постен Тутманик
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


1

След като е готов, тутманика го оставете да втасва 30 минути и печете на 170 градуса....

Намажете тутманика с второто яйце, надупчете леко с вилица и сложете да се изпече в загряна фурна за около 30 минути или до готовност....

10

Приготвяме плънката, като в сгорещеното олио изпържваме нарязан ситно лук. Към него прибавяме каймата, а после черния пипер, брашното и при необходимост...

Печете пухкавия тутманик в загрята фурна на 160°C до готовност.
Още топъл, се намазва с масло бърканият тутманик с мая....

Класически тутманик със сирене, който да хапнете за закуска, обяд или пък на пикник....

Тутманикът се пече се на 180 градуса за 25-30 минути.
Тутманикът с фини кори е много вкусен....

Извадете, нарежете и хапнете за закуска бъркан тутманик със сирене и кашкавал.
Добър апетит!...
Рейтинг
4
Общо гласували: 8
53
43
31
21
10
Дай твоята оценка: