Gotvach.bg»Избрани Колекции»Софийски Тутманик
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Софийски Тутманик

Софийски Тутманик

Прегледай всички 12 избрани предложения за софийски тутманик в Gotvach.bg.
Софийски тутманикСофийски тутманикОставете софийският тутманик да почине за около 15 минути и го пъхнете да се изпече в загряна умерена фурна на 200 градуса около 40 минути....
Тутманик с каймаТутманик с кайма
Намажете тутманика с второто яйце, надупчете леко с вилица и сложете да се изпече в загряна фурна за около 30 минути или до готовност....
Тутманик с празТутманик с праз
1
След като е готов, тутманикът с праз се поръсва с малко вода и се покрива с вестник и кърпа за 5 минути. Тутманикът се сервира топъл....
Тутманик (с миксер)Тутманик (с миксер)
След като е готов, тутманика го оставете да втасва 30 минути и печете на 170 градуса....
Тутманик с месоТутманик с месо
Приготвяме плънката, като в сгорещеното олио изпържваме нарязан ситно лук. Към него прибавяме каймата, а после черния пипер, брашното и при необходимост...
Тутманик с масТутманик с мас
10
Сложете тутманика с мас да се изпече в незагрята фурна на 170 градуса до готовност....
Многослоест тутманик с плънкаМногослоест тутманик с плънка
След като е готов тутманика намазваме с разбитото яйце и поръсваме със сусама и маковото семе. Печем в предварително загрята фурна до готовност....
Тутманик в Crock-potТутманик в Crock-pot
Сервираме нашия лесен и вкусен тутманик в Crock-pot....
Уникален тутманик в хлебопекарнаУникален тутманик в хлебопекарна
9
Невероятен тутманик!...
Сгънат тутманик с маслоСгънат тутманик с масло
Сгънатият тутманик с масло е много вкусен....
Хрупкав тутманик с пръжкиХрупкав тутманик с пръжки
Готовият тутманик се поръсва с вода и се завива с хартия, а върху нея и кърпа. Оставя се за десетина минути, за да си "почине"....
Тутманик с оризово брашноТутманик с оризово брашно
2
Аз използвах домашно биволско мляко, което беше много гъсто и маслено, така придава още по-неустоим вкус на тутманика....

Рейтинг

4
Общо гласували: 6
52
43
30
21
10
Дай твоята оценка: