Gotvach.bg»Избрани Колекции»Селски Тутманик
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

1

Топъл или студен, този тутманик е много вкусен, пухкав и ароматен!
Навитият тутманик по селски е готов....

1

Селският тутманик се пече в предварително загрята на 180 градуса фурна, докато порозовее....

Тутманика се пече в предварително загрята фурна на 200 градуса. Пече се за около 35-40 минути....

1

След като е готов, тутманика го оставете да втасва 30 минути и печете на 170 градуса....

Намажете тутманика с второто яйце, надупчете леко с вилица и сложете да се изпече в загряна фурна за около 30 минути или до готовност....

Приготвяме плънката, като в сгорещеното олио изпържваме нарязан ситно лук. Към него прибавяме каймата, а после черния пипер, брашното и при необходимост...

10
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 8
52
44
30
22
10
Дай твоята оценка: