Gotvach.bg»Избрани Колекции»Приготвяне на Агнешка Супа
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Приготвяне на Агнешка Супа

Приготвяне на Агнешка Супа

Прегледай всички 12 подбрани съвети относно приготвяне на агнешка супа в Gotvach.bg.
Пролетна агнешка супаПролетна агнешка супаНарежете месото на ситно, залейте го с бульона и кипнете. Варете ястието на тих огън, като от време на време отпенвате. Когато месото поомекна, добавете...
Агнешка супа магданозлияАгнешка супа магданозлия
Лукът се нарязва на дребно, а магданозът се накълцва. Запържват се в олиото. Добавя се брашното и се залива с водата. Месото се нарязва на малки парченца...
Шотландска агнешка супаШотландска агнешка супа
Ако е много мазна, се отстранява с подходяща лъжица мазнината по повърхността на агнешката супа. Сервира се гореща....
Червена агнешка супаЧервена агнешка супа
Желая ви добър апетит с тази червена агнешка супа....
Бяла агнешка супаБяла агнешка супа
Поръсете агнешката супа с щипка пресен ситно нарязан джоджен и щипка черен пипер. Да ви е сладко! Бялата агнешка супа е готова....
Агнешка супа ТинАгнешка супа Тин
1
Измитото месо заливаме с 3 литра студена вода. Като заври слагаме 1 ч.л.сол. Варим до готовност на месото. Запържваме нарязаното сварено месо и...
Великденска агнешка супаВеликденска агнешка супа
2
Великденската агнешка супа е готова....
Турска агнешка супаТурска агнешка супа
Оставя се още 2 мин. турската агнешка супа на котлона и се премества на страни....
Вкусна агнешка супаВкусна агнешка супа
След това я обезкостяваме и режем месото, така че да е подходящо за агнешка супа. Прецеждаме бульона....
Бърза агнешка супаБърза агнешка супа
Измиваме и почистваме продуктите (без подправките и ориза). Нарязваме ги на не много големи кубчета. Прехвърляме ги в тенджера и заливаме с 2...
Лесна агнешка супаЛесна агнешка супа
Агнешкото месо се нарязва на средно големи парчета и се слага да се вари. При варенето постоянно се маха пяната, която се образува. Когато спре...
Агнешка супа за ГергьовденАгнешка супа за Гергьовден
Нарежете агнешкото месо на дребни парчета, залейте със студена вода, кипнете и сварете до омекване на тих огън. Посолете и добавете ситно нарязания...

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 10
53
44
32
21
10
Дай твоята оценка: