Gotvach.bg»Избрани Колекции»Агнешка Карантия Приготвяне
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Баница с чревца и месоПредварително сварените чревца и месото се нарязват на ситно.
Разбийте яйцата и ги прибавете към тях....
Пържени свински чревца с лук
Сваряваме червата, като след това ги нарязваме на колелца. Лука нарязваме на ситно и в тиган го запържваме.
Когато започне да покафенява, изсипваме...
Чревца с яйца на фурна
Получената хомогенна смес, изливаме при чревцата и отново слагаме във фурната....
Анешки чревца на фурна
Агнешките чревца се измиват в обилна вода, обръщат се и се измиват повторно, като се трият със сол, за да се отстранят лигавите части....
Хрупкави чревца на тиганЧервата се нарязват на хапки и се слагат в купа. Поръсват се с подправките и се овалват се хубаво.
Загряваме тиган (не много горещ) и след като...
4
Тайните на вкусната агнешка карантия
Агнешката карантия става чудесна на вкус, стига да е приготвена по правилния начин. Има няколко тънкости при почистването и готвенето ѝ....
Супа от агнешки чревца с фиде
Залива се с бульон от чревцата и водата.
Добавят се чревцата, фидето, джодженът и магданозът....
Агнешки чревца и шкембенца на фурнаЧревцата и шкембето се измиват добре и се варят заедно с целината, морковите и лука около 1 час в тенджера по дналягане, след което се изваждат от...
1
Плитка от агнешки чревца и сармички
С останалите чревца оплитаме плитка и в двата края завързваме....
Свински чревца с гъби на тиган
Добавят се чревцата, гъбите и подправките и се задушават за кратко....
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 3
50
42
31
20
10
Дай твоята оценка: