Gotvach.bg»Избрани Колекции»Приготвяне на Домашна Кървавица
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кървавица по бански
От закланата свиня накълцайте ситно белия дроб, бъбреците, сърцето, далака и малко кърваво месо от корема и врата.
На кило месо добавете посоченото...
Кървавица с черен дроб
Приготвяне на месото:
Накълцва се на дребно /ако нямате машинка за едро смилане/ месото, сланината, сварения дроб....
Кървавица с картофи в гювечКървавицата и морковът се нарязват на колелца, лука и чушките на ивици, картофите - на едри кубчета....
1
Зрял фасул с кървавица в гърне
Фасулът и нарязаната на парчета кървавица се слагат в пръстено гърне....
Кървавица от село Злато Поле
Всичко се нарязва на ситни кубчета. Слага се в голяма тава и се запържва леко. Добавя се оризът се запържва.
Всичко се обърква много добре, прибавя...
Приготвяне на домашно ГХИ
Винаги купувам от магазина ГХИ, въпреки че във фризера ми задължително има 500 г поне домашно краве масло....
Топла кървавицаДобавете към него всички останали съставки за кървавицата. Хубаво омесете сместа и напълнете червата....
1
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 4
51
41
31
21
10
Дай твоята оценка: