Gotvach.bg»Избрани Колекции»Приготвяне на Домашна Наденица
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Домашна наденица за сушенеСвинското трябва да е 50% плешка, 50% гърди, а телешкото - да е без жили и ципи.
Каймата се омесва много добре. Хубаво е да престои на хладно 10...
Домашна наденица с варени картофиМесото се смила на машинка и се омесва със всички подправки.
Престоява така 2-3 дни, като се обърква, и когато узрее, се пълни в черва.
Закача...
1
Майсторска домашна наденицаСвинското и телешкото месо се смилат на ситно. Всичко това се прехвърля в голям съд, прибавят се смлените подправки (черен пипер, чубрица, кимион,...
3
Гювечета с домашна наденица
Сиренето и кашкавалът се разделят на по пет части и започваме да пълним гювечетата като слагаме ред картофи ред наденичка....
Домашна дивечова наденица
Първите 10 дена е добре да разточвате домашната дивечова наденица всеки ден....
Домашна кълцана наденица
Завързват се здраво през 10-15 см всяка наденица.
Кълцаните наденици се съхраняват във фризер и при нужда се пекат на скара или оребрен тиган....
Подправки, подходящи за домашна наденица
Домашните наденици се приготвят през есента и зимата.
Да се приготви наденица в домашни условия, не е толкова трудно....
Домашна лютеница с наденица
Вземаме в средна тава и нарязваме наденицата на кръгчета и слагаме там запържения лук и лютеницата и разбъркваме и слагаме малко олио отгоре....
Домашна сурова телешка наденица
Приготвянето на домашната наденица е не само изгубена традиция, но и въпрос на въображение и вкус към съставките, характерни в различните региони...
Рейтинг
5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: