Gotvach.bg»Избрани Колекции»Приготвяне на Свински Сърца и Бъбреци
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Накиснете свинските бъбреци във вода и добавете 3 с.л. оцет. Оставете ги за около час, след което ги измийте под обилно течаща вода....

Запечените Свински Бъбреци на Фурна са много вкусни!
Разгледайте и другите ни рецепти за свински черен дроб и свински сърца....

Бъбреците се измиват, разцепват по дължина и почистват от белите ципи....

Сипете олио в тиган или тенджера и задушете бъбреците, те си пускат доста сок, затова не е нужна вода....

След като сме почистили бъбреците от лойта и ципите, ги нарязваме на кубчета....

1
Рейтинг
4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: