Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пролетен Сладкиш
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


2

Пече се пролетен сладкиш с рикота и свежи плодове в загрята фурна с вентилатор на 170 °C за около 35 - 40 минути....

Поръсете готовия сладкиш с пудра захар и поднесете.
Пролетният ягодов пай е много вкусен!...

1

1

Пролетният пай с коприва и сирене е готов. Охладете и нарежете на парчета....

Количеството на продуктите е според вкуса.
Яйцата, сиренето и киселите краставички се настъргват на дребното на рендето.
Лука също се нарязва...

Лукът и спанакът се задушават в малко олио. Добавете разбитите яйца и разбъркайте добре.
Добавете нарязания на кубчета кашкавал. Посолете и поръсете...

1
Рейтинг
3.4
Общо гласували: 9
51
44
32
22
10
Дай твоята оценка: